Det indiske firma Organic India har en klar mission om at levere ægte økologiske produkter og løsninger, der bidrager til en bevidst, glad og sund livsstil.  I vores sortiment finder du et bredt udvalg af Organic Indias økologiske kosttilskud og helsekostprodukter. De organiske produkter er produceret efter holistisk metode og firmaet er en af Indiens førende producenter af naturmedicin.

Firmaet har en klar mission om at være globalt og innovativt førende indenfor produktionen af organiske produkter.

Firmaet har således været en af de biodynamiske frontløbere i Indien, hvor kosttilskuddenes urter og frø bliver dyrket i biodynamiske landbrug. Det biodynamiske element indebærer også, at firmaet har fået en "ikke GMO verificering". Denne verificering synliggør overfor forbrugerne, at de urter, frø og produkter, som Organic India fører, er naturligt dyrket. 

Helbred og healing: Naturprodukter for psykisk og fysisk velbefindende

Er man som forbruger på udkig efter produkter, der emmer af "naturlig kvalitet", skal man vælge Organic Indias produkter. Selve brandet står for produkter, der er organiske, rene og naturlige. Desuden er det helsekost og naturmedicin, der er produceret med stor respekt for Moder Jords næringsrige fødevarer og healende urter. 

Produkterne på Mecindo tæller både helsekost og naturmedicin for det fysiske og det psykiske helbred. Her findes produkter mod stress, for maven, for kvinder, fiberrige loppefrøskaller og te i pulverform.

 
På Mecindo er det nemt og overskueligt at udvælge de ønskede produkter fra Organic India og derefter købe dem via webshoppen. Når varerne er bestilt og købt, bliver varerne leveret indenfor 2-4 hverdage mod et billigt fragtgebyr.

Indkøbskurv