Orgaid

Orgaid er naturlig og økologisk hudpleje fra Amerika. Med nyeste viden og teknologi er maskerne fremstillet så de gør det bedste for dig og din hud. Læs mere om Orgaid og deres masker nederst på denne side. 


Hvad er Orgaid?

Orgaid er en amerikansk producent af ansigtsmasker med skønne og økologiske ingredienser. Hos Orgaid tror man på, at hudpleje ikke behøver indeholde syntetiske ingredienser for at være effektiv. 

Alle produkterne tager udgangspunkt i Dr. Baek’s forskning og indeholder kun nøje udvalgte naturlige ingredienser. Ingen produkter indeholder parabener, alkoholer, ftalater, sulfater, formaldehyd, phenoxyethanol eller syntetiske dufte.


Orgaid ansigtsmasker

Ansigtsmaskerne fra Orgaid er fremstillet af den nyeste form for stof, nemlig ecoderma. Maskerne består af både et ikke-vævet materiale samt naturlig hydrogel, hvilket gør det muligt for huden at ånde igennem. Alle masker tilpasser sig dit ansigt og lader huden absorbere de aktive ingredienser. 

 • Vitamin C Revitalizing
  Ansigtsmasken indeholder C-vitamin og bidrager til en normal collagendannelse i huden. Collagen sørger bl.a. for at holde huden spændstig og elastisk. Vitamin C masken indeholder C-vitamin, citron, appelsin, granatæble, lavendel og hyben. Brug masken hvis du har aldrende, sensitiv eller solskadet hud. 
 • Greek Yogurt Nourishing
  En plejende ansigtsmaske med økologisk græsk yoghurt. Masken giver næring til stresset hud og efterlader den blød, smuk og med fornyet glød. Udover græsk yoghurt indeholder ansigtsmasken også lavendel, B5-vitamin, kamille og aloe vera. Perfekt til mat, aldrende og træt hud. 
 • Anti-Aging Moisturizing
  En fugtgivende ansigtsmaske med indhold af økologiske ingredienser. Masken reducerer og forebygger fine linjer og rynker i huden. Derudover mindskes irritation og tørhed effektivt.
  Nogle af de ingredienser som Anti-Aging masken indeholder er: niacin, aloe vera, lavendel, rosmarin og grøn te. Vælg denne maske hvis du har tør eller aldrende hud. 

Køb Orgaid ansigtsmasker hos mecindo.dk

Vælg Orgaid hvis du ønsker grøn, økologisk og naturlig hudpleje. Ansigtsmaskerne fra Orgaid giver hurtige resultater og er især velegnet til moden hud. Vælg den maske der passer dig bedst og køb den på mecindo.dk til en billig pris.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje?

Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul