2 Optrex øjendråber - Køb øjenskyl og øjendråber i håndkøb
Optrex

Lider du af trætte, tørre eller irriterede øjne, eller trænger dine øjne til forfriskende øjendråber, så finder du her på siden Optrex øjendråber, øjenskyl og øjenspray i flere varianter, som er tilpasset dit individuelle behov. Optrex er et britisk firma, som er specialiseret i at fremstille øjenprodukter, der lindrer, smører og beskytter dine øjne, så du slipper for øjenirriationer og kløe.

Forfriskende og milde øjendråber

Optrex øjendråber genopretter dine øjnes naturlige klarhed, og Optrex Refreshing er forfriskende øjendråber mod tørre øjne eller kløende øjne. Det er almindeligt, at man kan få tørre og irriterede øjne efter en lang arbejdsdag foran computeren, ligesom flyrejser, aircondition, høje temperaturer, kontaktlinser og makeup alt sammen er noget, som medvirker til, at øjnene bliver tørre og trætte. Refreshing øjendråber indeholder naturlige planteekstrakter og har en afbalanceret PH-værdi, som sikrer, at øjendråberne er milde mod øjnene og kan anvendes hver dag. Øjendråberne er tilpasset en moderne livsstil.

Øjenspray lindrer og beskytter

ActiMist er en øjenspray, som lindrer, smører og beskytter tørre og trætte øjne. Luk øjnene og spray direkte på dine øjenlåg. Væsken trænger ind i øjne og lindrer med øjeblikkelig virkning og lindrer i op til fire timer. Optrex ActiMist er perfekt til dig, som har en travl hverdag, og som ønsker en effektiv lindring og beskyttelse af dine øjne.

Øjenskyl giver fugt til tørre øjne

Optrex Multi-Action er øjenskyl mod irriterede øjne. Føles det ubehageligt, at dine øjne er tørre og trætte, så anvend denne øjenskyl til at rense og lindre irritationer og tørhed. Produktet indeholder planteekstrakter og har en afbalanceret PH-værdi, som sørger for at vaske støv, pollen og makeuprester ud af dine øjne, så dine øjne bliver tilført fugt og lindring.

Effektive ørepleje fra det engelske firma Otex. Her findes de populære øredråber som er udviklet særligt til at fjerne ophobninger af hård ørevoks i øret.