2 Opticrom Øjendråber mod allergi - Undgå røde øjne køb her!
Opticrom

Opticrom er videnskabeligt baserede øjendråber, der virker mod kløen og irritation i øjnene som følge af allergiske reaktioner.  Høfeber og andre luftbårne allergier opstår som et resultat af immunsystemets overreaktion på egentlig harmløse substanser. Disse reaktioner kan udløses af forskellige luftbårne elementer, såsom støv, skimmel, pels fra husdyr og forskellige former for pollen - også kendt som høfeber. Resultatet bliver blandt andet røde og kløende øjne, og reaktionerne kan ramme året rundt.

Øjendråber der virker

Øjendråber fra Opticrom giver en hurtig og effektiv lindring af disse øjengener, og giver dig mulighed for at fortsætte din hverdag uden yderligere hindringer. Øjendråberne blokerer for kroppens produktion af histamin og virker derfor inden for få minutter efter brug. Så hvis du er træt af at blive forhindret i at nyde forår, husdyr eller bare kunne fungere i din hverdag, så er Opticrom øjendråber din hjælpende hånd på vejen. Opticrom øjendråber er nemme at bruge. Dryp et par dråber i de inficerede øjne, og mærk, hvordan tilstanden i dine øjne hurtigt forbedres. 

Køb dine øjendråber hos Mecindo 

Hos Mecindo føres Opticrom øjendråber i praktiske pakninger med henholdsvis 5 ml og 10 ml indhold og er derfor nemme at have med på farten. Dit online-apotek gør det endvidere nemt at få fat på dine øjendråber fra Opticrom. Et par klik på din computer, og øjendråberne er på vej til din postkasse.