2 OneTouch, Stort udvalg af produkter til hjemmetest - Mecindo.dk
OneTouch

Stor udvikling til et af verdens største

OneTouch har efterhånden udviklet sig til et af verdens førende firmaer inden for sundhedsindustrien. De har, fra dag et, været fokuserede på at skabe de bedste mulige produkter med højest mulig kvalitet. De sætter en stor ære i, at folk sætter pris på deres produkter. Derfor går de også meget op i kundepleje. OneTouch går ofte i direkte dialog med dem der betyder mest: Kunderne. På den måde får de direkte erfaringer med deres produkter, og de har dermed et meget bedre grundlag for at udvikle de bedst mulige formler. Det er ikke overraskende, at de har sådan et fantastisk ry. 

Teststrimler til blodsukkermåling

Et af de mest kendte produkter i OneTouch sortimentet er deres teststrimler til blodsukkermåling . Disse strimler har gennemgået en lang og hård udvikling, og OneTouch er nu kommet frem til den ideelle og optimale formel. Deres teststrimler virker præcis efter hensigten, og kunder har generelt meget positive tilbagemeldinger, når de skal anmelde dem. 

OneTouch på Mecindo

Vi er, her på Mecindo, stolte over at kunne præsentere dele af OneTouch's udvalg. Du kan købe deres produkter fra vores online apotek i en dejlig kombination med overkommelige fragtpriser og hurtig levering. Som altid, kan du kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til produktet eller generelt til vores apotek.