One Step Graviditetstest Strip

Nem og simpel hjemmetest

One Step Graviditetstest Strip

Nem og simpel hjemmetest

15 Tests
( 10mIU/ml )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

79,95 kr

Beskrivelse

One Step Graviditetstest Strip er en nem og simpel hjemmetest, der giver hurtigt resultat for graviditet. One Step Graviditetstest Strip virker ved at påvise tilstedeværelsen af HCG (human chorion gonadotropin ) hormon i kvindens urinen. Graviditetshormonet HCG hormon udskilles allerede nogle få dage efter, at kvindens æg er blevet befrugtet og kan påvises så tidligt som første dag, efter menstruationen er udeblevet. One Step Graviditetstest Strip er nem at bruge, følg blot instruktionerne herunder eller på pakken.

  • Stor nøjagtighed
  • Resultat indenfor 3 minutter
  • Nem at udføre
  • Høj følsomhed

Instruktion

1)Lav en urinprøve i en beholder.
2)Åben den forseglede pose og tag en teststrimmel ud.
3)Dyp strimlen ned i urinprøven til den markerede streg og ikke længere. Læg nu teststrimlen på en ren og tør vandret overflade.
4)Lad teststrimlen absorbere urinen og vent 1 minut. Afhængigt af koncentrationen af HCG i urinen, vil et positivt resultat kunne ses efter 1 minut. For sikkert resultat, vent 3 minutter.

Resultat

Positivt : Ved et positiv svarresultat, vil der vise sig to streger i aflæsningsvinduet. En streg i kontrolfelt C og testfelt T. One Step Graviditetstest Strip har påvist tilstedeværelsen af HCG hormon i urinen. Det har ingen betydning hvor tydelige stregerne er. Der kan være stor forskel på stregernes tykkelse og tydelighed, uden at det har indflydelse på resultatet.
Negativt : Hvis der kun viser sig en streg i kontrolfelt C, er testen negativ. Hvis din menstruation stadig udebliver og du fortsat føler dig gravid, foretag da en ny test efter 2-3 dage.
Ugyldig : Hvis der ikke viser sig en streg i kontrolfelt C og der kun viser sig en teststreg, er test ugyldig og skal tages om. Dette kan skyldes at der er brugt for meget eller for lidt urin.

Produktinformation

Mængde 15 Tests ( 10mIU/ml )
Producent One Step
Produktnummer 52311
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Anmeld
“One Step Graviditetstest Strip”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

One Step Graviditetstest Strip
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på