Omron

En måling af blodtrykket kan vise om du har normalt, forhøjet- eller for lavt blodtryk. Det er hurtigt at nemt at måle blodtrykket. Læs mere om blodtrykket og Omron nederst på denne side.


Hvad er Omron?

Omron Healthcare er en af verdens førende producenter af medicinsk udstyr til helbredsovervågning og terapi til både professionel og personlig brug. Omrons produkter sikrer præcise informationer om din sundhed og kan støtte dig med at opnå en positiv livsstilsændring.


Omron blodtryksmåler

Omron Blodtryksmålere er designet med henblik på komfort og brugervenlighed og er alle udstyret med en stor skærm, som gør det nemt at aflæse resultaterne. Hos mecindo forhandler vi blodtryksmåleren, Omron M3 Intellisense Blodtryksmåler. 

Omron M3 er klinisk valideret og giver en hurtig og utroligt præcis måling af blodtrykket. M3 er til måling på overarmen.


Hvad er blodtrykket?

Blodtrykket er et udtryk for to tryk i kroppen, som tilsammen fortæller hvordan hjertet og blodkarrenes tilstand er. De to tryk er det systoliske tryk og det diastoliske tryk.

Det systoliske tryk er slagtrykket, altså det tryk som er i pulsåren, når hjertet trækker sig sammen og pumper blodet ud i kroppens pulsårer. 

Det diastoliske tryk derimod, er hviletrukket, altså det tryk som blodet laver på pulsårens væg, når hjertet slapper af mellem trykkene. 


Hvorfor måle blodtrykket?

Når du måler blodtrykket, får du viden om, om du har forhøjet blodtryk, for lavt blodtryk eller om dit blodtryk er helt normalt. Hvis du enten har forhøjet blodtryk eller for lavt blodtryk, kan det resultere i en række følgesygdomme. 

Et forhøjet blodtryk kan for eksempel resultere i hjertekrampe, blodpropper i hjertet eller hjernen. Derfor er det vigtigt at måle og handle hurtigt hvis det viser sig at du har blodtryksproblemer. Du har et forhøjet blodtryk hvis det er 140/90 eller højere.

Et normalt blodtryk er 120/80 eller deromkring.

Det første tal, altså det høje tal, er det systoliske tryk, men det lave tal er det diastoliske tryk. Derudover måler blodtryksmålere også pulsen som vil stå nederst for sig selv på displayet.


Køb Omron blodtryksmåler på mecindo.dk

Hos mecindo finder du den populære og præcise Omron M3 blodtryksmåler. Den er enkel at bruge og giver hurtigt en præcis og pålidelig måling. Prisen er desuden konkurrencedygtig.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul