Omron

Omron

Omron Healthcare er en af verdens førende producenter af medicinsk udstyr til helbredsovervågning og terapi til både professionel og personlig brug. Omrons produkter sikrer præcise informationer om din sundhed og kan støtte dig med at opnå en positiv livsstilsændring.


Hos Mecindo tilbyder vi et bredt udvalg af produkter fra Omron. Med Omron elektroniske blodtryksmålere kan du hurtigt og nemt tager præcise målinger af blodtryk og puls. 

Omron Blodtryksmålere er designet med henblik på komfort og brugervenlighed og er alle udstyret med en stor skærm, som gør det nemt at aflæse resultaterne.

Med Omron521 Digitalt Øretermometer er det muligt at tage en hurtig og præcis måling af kropstempearturen, samt rum og overflade temperatur med en og samme termometer. 

Omron fedtmåler er nem at betjene og gør det nemt at tage en hurtig måling af din fedtprocent og BMI. En effektiv og præcis kropsfedtmåler er et effektiv redskab til følge op på din indsats, hvad end formålet er at opnå et vægttab eller at holde en vis muskel til fedt ratio.

Hold dig sund med en skridttæller

Omron skridttæller holder styr på din aktivitet i løbet af dagen, og det smalle design gør den nem at have med på farten. Det anbefales at voksne bør tage mindst 10.000 skridt dagligt - find nemt ud af om du overholder det med en skridttæller.

 
Læs mere Skjul