Olivia Garden

Olivia Garden er en belgisk serie af bl.a. hårbørster og kamme fremstillet af bambus. Undgå filtret hår og irriteret hovedbund ved at børste dit hår dagligt. Læs mere om produkterne fra Olivia Garden, nederst på denne side.


Hvad er Oliva Garden?

Oliva Garden er en belgisk producent af hårbørster fremstillet af bæredygtig bambus. Det hele begyndte tilbage i 1967, hvor Jean og Micheline Rennette grundlagde Oliva Garden. I 2018 begyndte Oliva Garden at fremstille hårbørster af bambus, men hvad er så særligt ved bambus?


Hårbørster af bambus

En hårbørste af bambus er først og fremmest mere bæredygtig og miljøvenlig, end en hårbørste af plastik eller almindeligt træ. Læs længere nede, hvorfor bambus er så miljøvenligt, og hvorfor du med fordel kan vælge en børste af bambus. 

Er du i tvivl om hvilken børste fra Olivia Care du bør vælge, så læs med her hvor vi gennemgår vores udvalg af hårbørster:


Olivia Garden Bambus Hårbørster

Hårbørsterne findes i forskellige former, men har det til fælles, at skaftet er fremstillet af 100 % naturlig og bæredygtig bambus. Børsten er blød og reder nemt håret. Håret efterlades blødt, antistatisk og smukt. 

Vælg mellem:


Olivia Garden Bambus kam

Kammene fra Olivia Garden er ligesom børsterne, fremstillet af bæredygtig bambus. Ved at bruge en af Olivia Garden kammene bliver dit hår antistatisk, flot og glansfuldt. Hos mecindo.dk finder du fire forskellige Oliva Garden kamme – nogle med greb, andre uden. Desuden findes de med forskellige mellemrum mellem tænderne. 


Hvorfor børste håret?

Ved at børste håret undgår du ikke kun at håret filtrer, men du forebygger faktisk også skæl og irriteret hovedbund. Når du børster håret, stimuleres blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket kan forebygge skæl og irritationer. 

Det er en utroligt nem og relativt billig måde at stimulere hovedbunden på, og du undgår at skulle bruge penge på antiskælshampoo og andre hovedbundsbehandlinger. 


Hvorfor vælge bambus?

Bambus vinder mere og mere frem på markedet – både indenfor børster, tøj og husholdningsprodukter. Men hvad er der så særligt ved bambus? Bambus vokser utroligt hurtigt og kræver få mængder vand og ingen pesticider. Når bambus skæres ned i forbindelse med høsten, sætter den nye skud hvorefter den igen kan beskæres. 

Det kræver altså ikke fældning af en masse træer som har været undervejs i årevis. Afskovning er i forvejen et stort problem i dagens verden, så hvorfor ikke mindske det ved at anvende produkter fremstillet af bambus, hvor det nu engang er muligt?

Det er ikke kun træ der anvendes i stor stil. Også plastik bruges i nærmest alle sammenhænge, og da plastik er fremstillet af bl.a. råolie, sviner det under både fremstillingen, men også under bortskaffelsen.


Køb Olivia Garden hårbørster på mecindo.dk

Vælg din nye hårbørste eller kam fra Olivia Garden, her på mecindo.dk. Udvalget passer til alle og alle hårtyper. Det er en nem og enkel måde at få et flot og ulfiltret hår, samtidig med at du bidrager til at mindske afskovning og reducere plastikoverforbruget. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul