2 Oilatum Creame, Shampoo & bade produkter køb her
Oilatum

Har dit barn tør og kløende hud, eller ønsker du at forebygge eksem og tør hud, så skulle du prøve de fantastiske Oilatum produkter. De er udviklet specielt til baby og børn for at den sarte hud skal kunne tåle dem. Du kan bruge Oilatum til både forebyggelse og helbredelse, og vi ved, at du vil blive glad for disse produkter, som er fremstillet uden parfume. Firmaet Stiefel har produceret hudplejeprodukter i mere end 165 år, og deres mærke Oilatum er et fantastisk produkt til både din og dit barns hud. 

Til både børn og voksne

I behøver blot at have ét mærke i huset til børn i alle aldre, for Oilatum har produkterne til alle! Kom noget Oilatum Junior Bath Formula i badet til både baby og børn. Det fugter og plejer og afhjælper irriteret hud. Brug Oilatum Scalp Intensive Shampoo hvis dit barn har skæl eller klør i hovedbunden, og smør til sidst hele kroppen ind i f.eks. Oilatum Junior Cream.

Hvis din baby eller dit barn allerede har fået eksem eller tør hud, så vil Oilatumprodukterne helt sikkert kunne hjælpe både mod kløe, til at give en bedre søvn og højst sandsynligt også til at helbrede den irriterede hud.