Økologiske plejeprodukter behøver ikke være dyre, hvilket serien ØKOlogisk er et tydeligt bevis på. Produkterne fra ØKOlogisk plejer hud og hår, og passer på både dig og naturen. Læs mere om ØKOlogisk og de mange produkter nederst på siden.


Hvad er ØKOlogisk?

ØKOlogisk er en økologisk certificeret række af plejeprodukter til ansigt og krop. Produkterne fremstilles i Danmark af Allison og bærer både ECO- og Astma Allergi mærkerne. Derfor er du sikret skånsomme produkter – både for dig og miljøet. 


Hvorfor vælge ØKOlogisk?

Der er flere gode grunde til at vælge et produkt fra ØKOlogisk. Hvis du ønsker milde og effektive plejeprodukter, er ØKOlogisk et perfekt valg. Produkterne er fremstillet med økologiske ingredienser og indeholder ikke unødige tilsætningsstoffer. Derudover bør du vælge ØKOlogisk hvis du ønsker at efterlade et minimalt aftryk på klimaet. 

Produkter som indeholder mange syntetiske stoffer og parabener, nedbrydes ikke i naturen og kan gøre skade på miljø og natur. Derfor er ØKOlogisk det rette valg for dig der ønsker et billigt, økologisk, skånsomt og effektivt plejeprodukt. 


ØKOlogisk produkter

Uanset dit behov, kan du finde et ØKOlogisk plejeprodukt der passer til dig. Få en smuk, blød og sund hud med cremer, lotions og kropssæbe, samt rent og sundt hår med shampoo og balsam. 

 • Intimsæbe
  En intimsæbe rengør skånsomt det intime område hos både kvinder og mænd. Sæben indeholder fugtgivende og helende aloe vera og er desuden pH-neutral. Dermed irriteres og belastes huden ikke unødvendigt. Du kan bruge intimsæben dagligt.
 • Håndcreme
  Er dine hænder tørre, ru og svider de? Hyppig håndvask, kulde og varme kan udtørre dine hænder og her er en håndcreme fantastisk. Med indhold af aloe vera, shea butter og olivenolie er håndcremen velegnet til alle hudtyper. Cremen fugter og blødgør hænderne. 
 • Fodcreme
  Ligesom hænderne, kan fødderne også blive tørre. Tør hud og hård hud på fødderne er noget de fleste har eller får, men med en fodcreme kan du bevare hudens naturlige fugtbalance, samt behandle tør hud. 
 • Bodylotion
  Huden er kroppens største organ og netop derfor kræver huden god pleje – hver dag. Ved at pleje din hud over hele kroppen, kan du forebygge tør-, irriteret- og kløende hud. ØKOlogisk bodylotion indeholder bl.a. aloe vera, shea butter og olivenolie som tilfører huden masser af fugt. 
 • Roll-on deo
  Når vi er aktive sveder vi, men desværre kan det resultere i dårlig svedlugt. Med en deo fra ØKOlogisk kan du opleve en antibakteriel virkning, samtidig med at den både plejer huden og beskytter mod sved og lugt.
 • Shampoo
  Skøn og mild shampoo som tilmed er parfumefri. Med sit indhold af plejende aloe vera, tilføres dit hår både fylde og glans. Du kan bruge den skånsomme shampoo fra ØKOlogisk, uanset din hårtype. 
 • Balsam
  Brug ØKOlogisk balsam efter hårvask og oplev den ekstra pleje og beskyttelse som håret gives. Dit hår bliver blødere og nemmere at rede ud. 
 • Shower gel
  Vask snavs, sved og bakterier af kroppen med den milde shower gel fra ØKOlogisk. Shower gelen kan bruges til alle hudtyper og hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance. 
 • Dagcreme
  Brug gerne en dagcreme dagligt og lad cremen beskytte huden i ansigtet mod dagens mange påvirkninger. Dagcremen fra ØKOlogisk indeholder bl.a. aloe vera, olivenolie og E-vitamin som tilsammen blød, fugter og plejer huden. Cremen absorberes hurtigt af huden og efterlader den silkeblød og velplejet. 
 • Ansigtsrens 3-i-1
  Hudfedt, snavs og bakterier kan irritere huden og resultere i hudorme samt bumser. Ved at rense dit ansigt med ØKOlogisk 3-i-1, fjernes alt lige fra makeup til overskydende hudfedt. Ansigtsrensen indeholder ikke alkohol og virker derfor ikke udtørrende på huden.
 • Natcreme
  Om natten regenererer huden og får at give huden de bedste betingelser, kan du påføre en natcreme. Natcremen giver huden de næringsstoffer den behøver, for at genopbygge sig selv optimalt. 


God hudpleje hver dag

Måske er du i tvivl om hvordan din daglige hudplejerutine bør være, eller måske er du ikke sikker på hvordan de forskellige plejeprodukter skal bruges, for at få den mest optimale effekt. Ønsker du nogle gode råd til brug af hudplejeprodukterne fra ØKOlogisk, bør du læse med herunder.

Om morgenen har du sikkert oplevet, at din hud er mere fedtet end da du gik i seng. Det skyldes, at huden i løbet af natten har svedt, men også været i gang med at regenererer sig selv. Hudens celler arbejder på højtryk om natten og afstøder bl.a. døde hudceller. De døde hudceller lægger sig på hudens overflade og kan, hvis ikke de fjernes, tilstoppe porerne og resultere i uren- og irriteret hud. Derfor kan du om morgenen gøre brug af 3-i-1 ansigtsrensen som skånsomt fjerner alle de bakterier, urenheder osv. som huden dækkes af om natten. På den rensede og tørre hud kan du efterfølgende påføre ØKOlogisk dagcreme. 

Inden sengetid bør du igen rense dit ansigt med 3-i-1 rensen. I løbet af dagen udsættes din hud i ansigtet for partikler fra forurening, støv og andet snavs, men også sved og bakterier. Alt dette sætter sig på huden og bør derfor renses af. Afslut med at påføre ØKOlogisk natcreme.

Så nemt kan det være at få en god, effektiv og skånsom hudplejerutine som kan udføres dag efter dag. Din hud vil takke dig for det, og du vil i løbet af kort tid opleve, hvordan din hud ser sundere ud og samtidig føles glattere.


Køb ØKOlogisk på mecindo.dk

Få smuk, blød og sund hud eller et velplejet hår med et af de mange ØKOlogisk produkter. Vælg det produkt der passer til dit behov og køb det til en billig og konkurrencedygtig pris her på mecindo.dk.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul