Øko Rødder

Øko Rødder er økologi for hele familien. Uanset om du trænger til en sød snack, en sund aftensmad eller ingredienser til din bagning, finder du det her.


Øko Rødder er et varemærke fra Sowco. Produkterne omfatter linser, nødder, frø og kerner – alle økologiske, selvfølgelig. Du kan bruge Øko Rødder produkterne som lækre snacks eller som ingrediens i din bagning. Nyd f.eks. den søde smag af økologiske rosiner, søde abrikoser eller den bløde smag af økologiske mandler.

Solsikkekerner er rige på sunde fedtsyrer og gør sig godt som drys på yoghurt eller i dejblandingen. Bulgur og røde linser, selvfølgelig økologiske, kan du bruge i tilberedningen af dagens aftensmad.

Vælg de Øko Rødder produkter du kan bruge – du finder helt sikkert noget der falder i din smag.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul