Øjenvitaminer

Pas godt på dit syn

Dit syn er vigtigt, og mange tænker ikke over at tilføre vitaminer til øjnene. Men rent faktisk fandt de britiske piloter under anden verdenskrig ud af, at deres nattesyn blev bedre, når de havde spist blåbærmarmelade, og det blev derfor udbredt blandt piloterne at indtage blåbær.
Man har senere fundet ud af, at blåbær nærer den visuelle komponent i nethinden, og derfor giver bedre nattesyn. Lutein findes naturligt i det makulære pigment i øjet, og er afgørende for øjnenes sundhed, og da vi ikke selv kan producere lutein, er det afgørende, at vi får det tilført; og bl.a. derfor er det en god idé at spise vitaminer til øjnene. 


Viser 1 til 15 af 15 (1 sider)

Øjenvitaminer

Natures Aid Lutein Eye Complex

Natures Aid har distribueret og produceret kosttilskud i mere end tre årtier og er et af Storbritanniens største mærker indenfor vitaminer, kosttilskud og naturprodukter. Der bruges kun kvalitetsråvarer til fremstilling af firmaets produkter, alle råvarer kvalitetstestes og er 100 % naturlige. Natures Aid Lutein Eye Complex tabletter har en naturlig blåbærsmag og indeholder antioxidanter, som kroppen ikke selv kan producere, men som er vigtige for den del af nethinden, der er ansvarlig for det centrale syn. 

Andre gode vitaminer til øjnene.

Hyabak kapsler er særdeles effektive mod tørre øjne, og disse vitaminer til øjnene kan anvendes i stedet for øjendråber. Hyabak indeholder både Omega 3 og 6 samt vitaminer og mineraler.  Produkterne fra Bausch & Lomb indeholder ligeledes bl.a. lutein og Omega 3 og er højkvalitetsprodukter, som hjælper dit syn og modvirker AMD - den sygdom som nedbryder skarpsynscenteret i nethinden.