Nuxe

Nuxe er fransk hudpleje når det er bedst. Lad din skønhed skinne igennem med de effektive og lækre produkter af høj kvalitet. Find alt inden for pleje til ansigt og krop, samt virksomme produkter med anti-aging effekt. Læs mere om Nuxe her på siden, og bestil dine produkter online i dag.


viser 1 til 48 af 63 (2 sider )

Hvad er Nuxe?

Nuxe er et brand indenfor hudpleje andre skønhedsprodukter. Alle Nuxe produkter fremstilles i Frankrig og skiller sig ud ved at lave helt særlige og skønne produkter. Produkterne er skånsomme, effektive og af høj kvalitet. De fleste produkter henvender sig til kvinder, men der er med tiden kommet flere produkter til mænd også. 


Nuxe produkter

Nuxe fremstiller produkter inden for kategorierne: Ansigt, anti-aging og krop. Under hver kategori finder du et væld af lækre produkter. Produkterne indeholder i gennemsnit 80% naturlige ingredienser. Der tilsættes ikke parabener, mineralske olier eller animalske ingredienser i nogen af produkterne fra Nuxe. Læs mere om de forskellige kategorier herunder:

Ansigt

Til ansigtet kan du f.eks. vælge mellem fugtgivende cremer, ansigtsmasker, øjencreme og renseprodukter

Huden i ansigtet påvirkes dagligt af frie radikaler, altså snavs, forurening, bakterier og stress. Hvis ikke huden bliver plejet korrekt, kan det resultere i at huden bliver tør, irriteret, kløende og uren. 

Sørg derfor for at rense huden i ansigtet hver morgen. Ved at rense huden fjernes døde hudceller, snavs og overskydende hudfedt og din ansigtscreme får lettere ved at trænge ind i huden og give effektiv pleje.

Efterfølgende kan du påføre en fugtgivende ansigtscreme, der udover at fugte huden, giver en beskyttende hinde på huden. 

En til to gange om ugen kan brugen af en god ansigtsscrub eller ansigtsmaske, rense huden i dybden og efterlade den fri for urenheder. Påfør altid din ansigtscreme som sidst led i din hudplejerutine. 

Anti-aging

Rynker og fine linjer vil de fleste af os gerne undvære. Med en god anti-aging creme kan du forebygge og mindske synligheden af både fine linjer og rynker i huden. Vælg bl.a. mellem Nuxe Ilence Eclat Serum anti-Age og Nuxe Ilence Detox Natserum Anti-age

Krop

Er der noget bedre end at være fri for kløe og tør hud på kroppen? Med de rette plejeprodukter kan du gøre meget for at forebygge samt behandle irriteret hud på hele kroppen. Nuxe har flere kropsolier der plejer og fugter huden – f.eks. Nuxe Huile Prodigieuse. Huile Prodigieuse er en tørolie der fedtet mindre end andre kropsolier, og så har den fantastiske egenskaber når det kommer til at fugte, pleje og beskytte huden.

Til badet finder du forskellige showergels både til kvinder og mænd. En showergel fjerner effektivt og skånsomt snavs fra kroppen, samtidig med at huden fugtes og holdes sund. En ren hud er første skridt i forebyggelsen af irritationer. 

Giv hele kroppen fugt med en bodylotion der virker i op til hele 24 timer. Nuxe 24 timers fugtgivende bodylotion er til dig der ønsker en blød, smuk og glat hud hele dagen – hver dag. Bodylotionen er med pumpe der gør det lettere at dosere den rigtige mængde lotion. 


Nuxe Huile Prodigieuse

Et af deres mest velkendte og populære produkter er Nuxe Huile Prodigieuse. Huile Prodigieuse er en tørolie der reparerer og plejer hud og hår. Den er utroligt effektiv, hvilket også er grunden til, at den i mere end 25 år har været Nuxe’s mest populære produkt. 

Siden 1991 hvor den første Huile Prodigieuse kom frem, er flere varianter kommet til. 

  • I 1998 kom Huile Prodigieuse Or på markedet. Denne variant giver huden en flottere glød, samtidig med den har de samme plejende egenskaber som den originale Huile Prodigieuse olie.

  • I 2011 blev 20-års jubilæet for Nuxe Huile Prodigieuse fejret med en jubilæumsflaske. 

  • 2013 var året for The Prodigieuse muse – limited edition. Indholdet var det samme som den originale, men flaskens udseende var en hyldest til kvinder over hele verden. 

  • I 2016 blev olien Tsubaki tilføjet i Prodigieuse olien. Tsubaki er en japansk kamilleolie med mange gode egenskaber, bl.a. virker den hydrerende og beskytter cellerne mod oxidativt stress. I dette år kom Huile Prodigieuse Riche også frem. Med indhold af macadamia olie og som spray, er den nye variant velegnet til den tørreste hud. 

  • 2019 er året hvor Huile Prodigieuse Florale blomstrede frem. Olien er sammensat af hele 7 forskellige olier – alle 100 % naturlige. Desuden har olien en frisk duft af grapefrugt og magnolia. Florale olien har samme skønne egenskaber som den oprindelige Prodigieuse olie. 

Derfor skal du vælge Nuxe Huile Prodigieuse:

Èn dråbe olie er nok til at beskytte mod hele 90% af de frie radikaler huden møder i løbet af dagen. Fri radikaler kan bl.a. resultere i irritation, tørhed og kløe. Gennem studier har det vist sig, at Nuxe Huile Prodigieuse kan mindske synligheden af strækmærker med op til 30%. Derudover reparerer og beskytter olien dit hår, samtidig med at håret får mere glans og fylde. 


Nuxe passer på miljøet

Når du køber et produkt fra Nuxe, får du ikke kun et produkt der er godt for dig og din krop. Du får også et produkt der er fremstillet med miljøet i tankerne. Dåserne der anvendes som emballage er bæredygtige, blækket der anvendes på emballagerne er plantebaseret, så meget som muligt genbruges og er bionedbrydeligt. 

Nuxe forsker hele tiden i hvordan de kan forbedre deres produkter og dertilhørende emballager. Dette gør de for at passe på det miljø og den natur vi alle elsker. 


Køb Nuxe på mecindo.dk

Se udvalget af Nuxe skønheds- og hudplejeprodukter og køb til billige priser her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Du finder både ansigtscremer, renseprodukter, lotions, olier og badprodukter fra Nuxe.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

 

Læs mere Skjul