Nurofen Cold & Flu

Særligt gode mod forkølelse og influenza

Nurofen Cold & Flu

Særligt gode mod forkølelse og influenza

59,95 kr

24 Tabletter
( 200 mg )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

59,95 kr

Beskrivelse

Nurofen Cold & Flu Tabletter er et håndkøbsprodukt som kan hjælpe med at lindre dig af de symptomer forbundet med forkølelse og influenza. Indeholder Ibuprofen og pseudoephedrinhydrochlorid, denne dobbelte virkende tablet tilbyder kraftig og effektiv lindring. Og renser en tilstoppet næse og bihuler, kurere hovedpine og migræne, fjerner smerte, sænke din temperatur og lette ubehaget ved en halsbetændelse. Du efterlades med en hel ny følelse og klar til at komme videre med din dag

Produktbeskrivelse

Nurofen Cold & Flu Tabletter er et håndkøbsprodukt som kan hjælpe med at lindre dig af de symptomer forbundet med forkølelse og influenza. Indeholder Ibuprofen og pseudoephedrinhydrochlorid, denne dobbelte virkende tablet tilbyder kraftig og effektiv lindring. Og renser en tilstoppet næse og bihuler, kurere hovedpine og migræne, fjerner smerte, sænke din temperatur og lette ubehaget ved en halsbetændelse. Du efterlades med en hel ny følelse og klar til at komme videre med din dag.

Instruktion

Sådan skal du tage Nurofen Cold & Flu Tabletter:

Voksne bør i første omgang tage 2 tabletter tages med vand, og derefter 1-2 tabletter hver 4 timer, hvis det er nødvendigt. Maksimalt 6 tabletter i løbet af 24 timer. Børn: må ikke anvendes.

Advarsel

Forholdsregler før brug af Nurofen Cold & Flu tabletter:

Astmatikere, må ikke tages hvis du er allergisk over for aspirin og gravide mødre tager først efter konsultation med deres læge. Undgå med MAO (monoaminooxidasehæmmere for depression) behandling.

Bivirkninger

Bivirkninger såsom hovedpine, svimmelhed, hududslæt, depression kan forekomme lejlighedsvis med ibuprofen. Brug kan forårsage gastrisk irritation, kvalme, dyspepsi og maveblødning. Bivirkninger med pseudoephedrin er sjældne, men kan forårsage søvnforstyrrelser, øget hjerterytme, hududslæt, tør mund, næse eller hals eller vandladningsbesvær. Sjældent er blevet rapporteret hallucinationer. Fortæl din læge eller apoteket, hvis du har nogen bivirkninger efter indtagelse af dette produkt

Aktive ingrediens

Nurofen Cold & Flu tabletter indeholder: Ibuprofen 200mg, pseudoephedrin-hydrochlorid 30 mg.

 

Produktinformation

Mængde 24 Tabletter ( 200 mg )
Producent Nurofen
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 26520
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5000167010879
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på