2 Køb Numi Te online hos Mecindo.dk
Numi Te

Økologisk te med skønne, krydrede smagsvarianter fra Numi Te

Her på siden finder du et spændende udvalg af te fra Numi Te, som er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Oakland, Californien, i 1999. Hos Numi Te har man specialiseret sig i at fremstille økologisk grøn te, sort te, hvid te, Pu-erh te og urtete af fineste kvalitet. ”Numi” betyder "citrus" på arabisk, og Numi Telader sig inspirere af opskrifter på teblandinger fra hele verden. De fleste af Numi Tes råvarer er Fairtrade-certificeret.

Chokolade Pu-erh te med økologiske kakaostykker

Numi Chokolade Pu-erh te er en skøn kombination af sort Pu-erh te og økologiske kakaostykker. Teen er tilsat vanilje og revet appelsinskal, kanel og muskatnød, hvilket giver den en krydret smag. Numi Chokolade Pu-erh er rig på antioxidanter og dermed både sund og smagfuld at drikke. Pu-erh te kommer fra vilde te-træer, der vokser i Yunnan bjergene, som er en uberørt område i det sydvestlige Kina.

Numi’s Savory Tea med økologiske grøntsager

Numi’s Savory Tea er en serie teer, der indeholder en spændende kombination af vilde urter, økologiske grøntsager, koffeinfri te og krydderier, der til sammen giver en vegetarisk-krydret te, som ikke er en suppe, men mere end blot en almindelig te. Numi Te med gulerod og karry er en forunderlig teblanding, som får dig til at føle dig hensat til Indien. Teen indeholder desuden gurkemeje, ingefær og koriander og har en fyldig krydret smag.