2 Nua Naturals, Køb Superfood online hos Mecindo.dk

Nua Naturals


Viser 1 til 24

Nua Naturals

 

Nua Naturals har specialiseret sig i produkter, der gør det nemt at lægge dine madvaner om til en sundere livsstil. Filosofien bag varerne er, at sunde madvaner også betyder et sundere sind og en sundere verden at leve sammen i. Derfor er alle produkterne fra Nua Naturals, der falder inden for kategorierne Superfruits, Greens, Protein Powders, Matcha Lattes og andre specialvarer, økologisk og så socialt forsvarligt som muligt produceret.
Og som de siger hos Nua Naturals, er der tale om små forandringer i hverdagen, der kan gøre en stor forskel i det lange løb.
Produkterne fra Nua Naturals er gode supplementer til Raw Food, vegansk/vegetarisk og laktosefrie madvaner.

Naturlige proteiner fra Nua Naturals

Lever du vegetarisk/vegansk, træner du eller har du bare brug for nogle ekstra proteiner, finder du et stort udvalg af Nua Naturals proteinprodukter hos Mecindo. Her finder du blandt andet Risprotein pulver med eller uden tilsat bær- og vanillesmag eller Ærteprotein, der i sig selv har en meget neutral smag. Alle disse proteinprodukter fra Nua Naturals kan nemt oplæses i smooties, morgenmadsprodukter eller i andre væsker og er velegnede for personer med intolerans over for laktose, gluten og soja. 

Sødt og naturligt

Skal du have noget sødt og lækkert, var det måske noget med at prøve enten de såkaldte Inca bær, kakao nips til din bagning, müsli eller lignende, eller hvad med en Euphoria Hot Chocolate, der lokker med en eksotisk smag af kanel, lakrids og varme krydderier?