Spar
17%

Nova TTO Tea Tree Oil 4,99%

Vandopløslig Tea Tree Oil.

Vejl. Pris 69,00 kr 56,95 kr

25 Milliliter
På lager
Fragt 29kr
1-2 hverdage

Beskrivelse

Brugsanvisning

Anvendes ufortyndet på bumser, indgroede hår, insektbid, små rifter og sprækker på hænder og fødder. Duppes på det angrebne hudområde flere gange dagligt eller efter behov. Er særdeles velegnet i et fodbad (ca. 40 dråber), hvor olien blødgør hård hud, opfrisker trætte fødder og hæmmer bakterieproblemer. Omrystes før brug. Den brune glasflaske beskytter olien mod lys/oxidering. Flasken er forsynet med brudkant, børnesikret låg og dråbetæller. Forsigtighedsregler: Kun til udvortes brug. Opbevar olien mørkt og under 25˚, samt utilgængeligt for børn. Undgå kontakt med øjnene.

Allergener

Limonene Linalool

Mizzfl 2018-08-21 13:25:11

Denne oljen har gjort underverker for meg og min acnehud. Jeg har mye rødhet i nesevingene (couperose mest sannsynlig) og sliter med hormonelle acne. Jeg har også tørr sensitive hud på tross av fete hudtilstander. Jeg anbefaler denne oljen på det sterkeste da den desinfiserer, gir mye næring til huden i tillegg til at den roer rødheten og talgproduksjonen på nese, i nesevinger og på hake.
Jeg tar den på rett etter rens og etter dusj. Anbefaler å legge en varm klut på problemområdene i ca 5 min for å åpne porene slik at oljen trenger godt inn. Happyhappy

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu