Er du i gang med et vægttab, eller går du så småt og overvejer at begynde? Noka er producent af en række spændende, smagfulde og effektive slankeprodukter. Slankeprodukterne er nemme at tilberede og findes i varianter som middagsretter, bars og milkshakes. 

Her på siden kan du læse meget mere om Noka kuren, Noka slankeprodukter og blive klogere på, hvordan dit vægttab måske kan øges med brugen af de fantastiske produkter. Hvad er Noka?

Noka er en samling slankeprodukter produceret af virksomheden Camette. Kendetegnende for Noka produkterne er, at de giver dig mulighed for at yde det maksimale i løbet af dagen, på trods af, at du er på kur. 

Kuren er utroligt nem at følge, og du kan uden problemer stole på kuren. Det skyldes at produkterne indeholder færre kalorier end et normalt måltid. Ved at indtage færre kalorier end du forbrænder i løbet af dagen, vil du automatisk opleve at du taber dig. 

Hvis du en hel dag gør brug af Noka diæt, indtager du mindre end 900 kalorier. Din krop bruger nat og dag energi og forbrænder kalorier, og rundt regnet løber den daglige forbrænding op på ca. 1500 kalorier. Det betyder, at du på Noka kuren vil være i et kalorieunderskud på omtrent 600 kalorier. Det er her kroppen begynder at tage af dine fedtdepoter, og du taber dig. 

Vær altid opmærksom på, at vores kroppe og forbrænding/stofskifte er forskellig, og derfor kan effekten variere fra person til person. 


Noka produkter

Du kan vælge mellem flere forskellige produkter, alt efter om du ønsker et mellemmåltid i form af en bar eller milkshake. Hvis du ønsker at anvende Noka som måltidserstatning, finder du også supper, gryderetter og andre spændende måltider.

Bars

En Noka bar indeholder vitaminer, mineraler, proteiner og næringsstoffer. Du finder både den lækre Noka crisp bar og Noka confect bar her på Mecindo. 

Måltider

Der er et måltid til enhver smag – vælg bl.a. mellem taco gryde, spaghetti bolognese, grøntsagsgryde og suppe m. kylling. Nogle af pakningerne indeholder nok til 7 måltider.

Milkshakes og andre drikke

Vælg din favoritsmag og erstat hele 15 måltider med én pakke Noka milkshake. Du kan vælge mellem milkshakes med smagen af: chokolade, jordbær, blåbær, karamel, vanilje og cappuccino. Husk en shaker! Shakeren bruges til at ryste milkshaken så vand og pulver blandes optimalt. 


Noka kur

Alle der er i gang med en kur, eller skal i gang med en kur, kan bruge Nokas produkter. Du kan selvfølgelig også bruge Nokas produkter, hvis du blot vil prøve noget nyt engang i mellem. 

Noka kuren består af en række måltidserstatninger, der er smagfulde og næringsrige – og så er de sammensat på en sådan måde, at de føles mættende på trods af deres fattige kalorieindhold. 

Hvis du følger Noka kurens vejledning korrekt, kan du opleve at tabe dig mellem 1-2 kg. pr. uge. Dog skal du stadig være klar over, at vores individuelle basalstofskifte varierer. Derfor kan nogle opleve, at de har tabt 4 kilo på 2 uger, mens andre har tabt 2 kilo. 

Du kan helt selv sammensætte din Noka kur. Vælg de produkter du vil prøve, og erstat alle dagens måltider med Noka produkter, eller måske blot nogle af dagens måltider. 

Mangler du inspiration til valg af produkter og sammensætning af din diæt, kan du vælge mellem følgende:

 • Let diæt
  En let diæt består af Noka milkshake og Noka bars. En enkelt milkshake eller bar kan erstatte ét måltid. Noka anbefaler selv, at du ikke erstatter aftensmåltidet, men i stedet frokosten. 

 • Medium diæt
  Hvis du følger medium-diæten, skal du vælge milkshakes, middagsretter og bars. Brug milkshakes og bars som erstatning til den almindelige frokost, og middagsretterne som erstatning til aftensmåltiderne. 

 • Skarp diæt
  Ved den skarpe diæt, erstatter du samtlige af dagens måltider med et Noka produkt. Vælger du at bruge Noka produkter som erstatning til alle måltider i mere end tre uger, bør du konsultere din læge.

Populære Noka produkter

De mest populære produkter fra Noka, her på Mecindo.dk, er:


Prøv en af favoritterne, eller måske en af de andre produkter her på siden. Det er nemt og velsmagende. 


Vedligehold dit vægttab

Når du har nået den vægt du vil, er der forskellige ting du selv kan gøre for at vedligeholde vægten. Ved vejning bør du veje dig på samme tidspunkt én gang om ugen, hvilket gerne må være om morgenen inden du begynder med dagens første måltid. 

Du kan begynde at skære ned på Noka produkterne når du har nået din ønskede vægt, dog skal du stadig sørge for ikke at indtage flere kalorier end du forbrænder. Du kan lige så længe du vil, lade et af dine måltider erstatte af et Noka diæt produkt. Hvis du er blevet helt vildt med et af Noka måltiderne, kan du sagtens erstatte frokosten eller aftensmåltidet med Noka fremover. 

Sørg for ikke at have slik, chokolade og sodavand i hjemmet – hvis det ligger i skuffen eller i køleskabet, vil du automatisk få lyst til det, og det påvirker kroppen mere end man tror. Skulle du f.eks. få lyst til is, kan du erstatte det med yoghurt is eller en lækker sorbet. 

Når du spiser dine måltider, især dem der ikke består af Noka diæt, skal du give dig god tid – så længe det altså er muligt. Det er ofte først efter tyve minutter, at din hjerne registrerer at du er mæt. Spiser du hurtigt, kan du altså nå at spise rigtigt meget i løbet af tyve minutter.


Vidste du at?

Vidste du at nogle af de mest udbredte årsager til at kuren går i vasken er:

 • At du indtager for mange skjulte kalorier – nødder, dressinger og tørret frugt indeholder mange kalorier
 • At du spiser de samme retter hver dag – du mister hurtigt lysten til maden, hvis det er de samme retter du får hver dag
 • At du springer et måltid over – af den grund spiser du ofte mere ved næste måltid, og ofte mere end du faktisk har behov for. Du kan også ende med at småspise inden næste måltid

Køb Noka hos Mecindo

Hos Mecindo.dk finder du et stort udvalg af de populære Noka diæt produkter, der kan booste din kur. Brug produkterne korrekt, og oplev hvordan du kan tabe 1-2 kilo hver uge. Du kan vælge mellem Noka produkter der kan erstatte morgen, frokost og aftensmad – eller blot fungere som et mellemmåltid. Bestil i dag til billige priser, og få leveret inden for 2-4 hverdage. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.

Læs mere Skjul