2 Noise-X hørebeskyttelse | Stort udvalg af ørepropper fra 40 kr. online
Noise-X

Noise-x producerer ørepropper til enhver smag. Hvad end du ønsker dem helt inde i ørekanalen, eller uden på, kan du finde din yndlingsvariant.

De forskellige udgaver af Noise-x ørepropper findes i forskellige materialer, så du kan finde akkurat den som passer dig selv.

Skal du :

  • ud og rejse 
  • have ro til at studere 
  • kunne sove væk fra snorken 
  • svømme 

er Noise-x den helt rigtige øreprop til dig. Samtidigt kommer alle Noise-x ørepropper med rejsevenlige beholdere, der vil tillade dig at opbevare dine ørepropper i disse, så du kan bruge dem igen og igen.

Noise-x’s produkter er designet specielt, så de passer til ethvert øre, og vil ikke give nogen form for ubehag ved brug. De forskellige ørepropper fjerner støj og larm fra forskellige dB, dermed er det muligt at finde lige den variant der passer dig. Hvis du skal sove væk fra en snorkende partner, men stadig skal kunne høre børnene råbe efter dig og dit vækkeur ringe, findes der hos Noise-x også flere muligheder for dig.

Kort sagt; med Noise-x kan du håndvælge din favorit – og bare rolig, der findes også varianter til børn som netop vil gøre flyverejsen eller svømmeturen mere behagelig for dem & dig.

Med Noise-x kan du også vinke farvel til Svømme øre. Svømmeøre opstår, når øret er i et fugtigt miljø længere tid ad gangen. Det fugtige miljø er et godt grosted for bakterier, og nemlig derfor forsegler Noise-x ørepropper øregangen, så de vil forblive tørre og sikre.