2 Køb Nivea hudplejeprodukter online hos Mecindo.dk

Nivea


Viser 1 til 24

Nivea

De fleste kender Nivea for deres små, blå tindåser med en fed creme som kan bruges i mange henseender.
Efter mere end 100 år indenfor hudpleje branchen er Nivea blevet til så meget mere end udbyder af fede cremer.
Nivea har udviklet forskellige teknologier som giver dig det bedste af det bedste indenfor fugtighedscremer. Eksempelvis kan nævnes deres nye Hydra IQ teknologi som trænger dybt ind i huden og skaber nye vandporer som dermed regulerer hudens fugtbalance og reducerer hudens vandtab.

In-shower Bodylotion

For bare at nævne nogle af Nivea’s mange produkter, kan deres nye in-shower bodylotions anbefales. Du bruger dem mens du er i bad og de fugtgiver din hud så godt, at du ikke behøver creme dig ind bagefter. På den måde sparer du både tid og penge. Nivea’s Body In Shower Milk Cocoa er et vidunderligt bud på én af Niveas In-shower produkter. Denne er med Kakaosmør og din hud føles uimodståelig blød efter brug.

Solcreme til Enhver

Nivea har de sidste årtier udviklet solcremer af den bedste kvalitet. Nivea solcremer beskytter huden mod UVA & UVB stråler og har solfaktorer SPF mellem 15-50+. Derudover har Nivea udviklet Sprays, som gør det nemmere og hurtigere at opnå den ultimative beskyttelse.

Anti-Age med Q10

Solens stråler kan også være årsag til for tidlig aldring af huden i form af rynker og fine linjer. Derfor har Nivea udviklet en serie produkter som både beskytter dig mod solens farlige stråler og hjælper din hud til at genoprette og genopbygges stærkere og smidigere. Nivea’s Dagcreme til ansigtet er med SPF 15 og opstrammende Q10 samt kreatin. Med denne, vil du kunne opnå resultater i løbet af bare 2 uger. Du vil kunne se at de fine linjer udfyldes og at kvaliteten af din hud bliver bedre.
Som du måske nok kan forstå, har Nivea mange forskellige produkter til mange forskellige mennesker. Det er nok netop derfor at mange siger: Nivea… Der er én til alle