Nicotinell

Har du svært ved at modstå rygetrangen, selvom du egentlig gerne vil kvitte smøgerne? Så skal du måske kigge med her. Nicotinell kan nemlig hjælpe dig med at komme af med den dårlige vane. 


Undgå trangen

Nicotinell kan sørge for, at du stopper med at ryge omgående. Nicotinell har nemlig en række produkter, som hjælper dig af med de abstinenser, der kommer, når du ikke længere får den nikotin, som du ellers plejer at få ved rygning. Ved at stimulere nikotintrangen via Nicotinells produkter, undgår du længslen efter cigaretterne, og du kan straks sige farvel til den giftige røg, der forekommer ved rygning.

Tyg dig af med trangen

Blandt andet kan du få fingerene i Nicotinell tyggegummi. Et tyggegummi, som du kan tygge dig igennem i din hverdag, når rygetrangen opstår. Det fungerer næsten som et stykke almindeligt tyggegummi med sprød og forfriskende skorpe. For at få den optimale virkning, skal der tygges grundigt på tyggegummiet, hvorefter det lægges til at hvile i kinden.

Dette gentages i 30 minutter til nikotinen er afgivet. 
Tyggegummistykkerne findes i forskellige dosis alt efter, hvor afhængig af cigaretter du er. Høj dosis er til dig, der normalt ryger mere end 30 cigaretter, og en lavere dosis er til dig, der ryger mindre.

God Nicotinell pris til dig

Hos Mecindo kan du altid finde en god pris på Nicotinell . Dertil har vi et stort udvalg af produkter fra Nicotinell. Alle produkter er lavet for at hjælpe dig bedst muligt gennem dit rygestop, og samtidig skal det ikke koste en formue at vælge en sundere levevej.

Derfor sørger vi for, at du får en fornuftig pris på Nicotinell produkter, så alle har en chance for at kvitte smøgerne.
Vores Nicotinell pris varierer alt efter, hvilket produkt du vælger, men en ting er sikkert - ved at købe et Nicotinell produkt sikrer du dig en rigtigt godt start på dit rygestop.

Læs mere Skjul