Nicorette

Nicorette hjælper dig til effektivt rygestop

Gennemfør et rygestop med Nicorette på dine egne betingelser.
Nicorette rygestop produkter virker ved langsomt at frigive en kontrolleret mængde ren nikotin til dit system i små doser, som dulmer din trang til at ryge.


I takt med at du benytter Nicorette, vænner din krop sig langsomt til et modtage et mindre niveau af nikotin, indtil du ikke længere føler nogen trang.

Nicorette hjælper dig med at dulme din rygetrang, og giver dig mulighed for at fokusere på de ting i hverdagen, som fremkalder din rygetrang. Hvis anvisningerne følges korrekt kan rygestop produkter fordoble dine chance for et effektivt rygestop.

Hos Mecindo tilbyder vi en lang række af Nicorette-produkter, der er udviklet til at hjælpe med effektivt rygestop. Nicorette kan købes som tyggegummi, sugetabletter samt plastre . 

Succesfuldt rygestop

Det er ikke altid nemt at give afkald på cigaretterne, men Nicorette er fokuseret på at gøre det nemmere for dig at overvinde din rygetrang, ved at give dig muligheden for at stoppe på dine egne betingelser. Mennesker er forskellige og vejen til et succesfuldt rygestop er ikke lige nem for alle.

Nogle begynder at anvende Nicorette og vender aldrig tilbage til deres gamle vaner igen, imens andre har brug for en mere fleksibel måde at gennemføre et rygestop på. 

Med de nye Nicorette produkter har du nu mulighed for at tage en mere fleksibel tilgang til dit rygestop.

Med Nicorette har du mulighed for selv at designe dit rygestop ved at bruge et eller flere af Nicorettes produkter. Alle Nicorette produkterne giver dig fleksibiliteten til at starte med at anvende Nicorette, selvom du ikke med det samme kan stoppe med at ryge.

 

Nikotinplaster eller tyggegummi?

Nikotinplaster og nikotintyggegummi er nok det de fleste kommer på når de tænker på rygestop produkter. Hvilket type produkt der er det bedste for dig, afhænger meget af hvordan man foretrækker at få stillet ens rygetrang.

  • Nikotinplastre giver dig den store fordel, at du ikke skal foretage dig andet end at tage det på og herefter modtager du automatisk en kontrollere dosis nikotin.
  • Nikotintyggegummi er perfekt til dem som oplevet at deres gamle vaner fra de var rygere er svære at bryde, og som derfor foretrækker et produkt hvor de skal foretage sig en aktiv handling når rygetrangen opstår, f.eks. ved at tage et stykke nikotintyggegummi frem eller bruge et spray/sug fra en inhalator.

Den populære Nicorette inhalator og mere

Er du ikke tilhænger af nikotin tyggegummi, fører vi hos Mecindo også Nicorettes populære inhalator såvel som den friske Nicorettemundspray. Disse produkter giver dig den samme effektive afhjælpning af dine rygetrang, men kan for nogen være en bedre løsning, da oplevelsen ved at bruge dem minder mere om det at ryge.

Læs mere Skjul