Godkendt af Lægemiddelstyrelsen

Nicorette Cooldrops Icymint

Nikotinsugetabletter til rygestop

2 mg
20 Sugetabletter

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Nicorette Cooldrops 2mg sugetabletter indeholder 2mg nikotin.

Lindrer eller forhindrer lysten til nikotin samt abstinenssymptomer i forbindelse med tobaksafhængighed.

Nicorette Cooldrops er udviklet til at hjælpe rygere, som ønsker at stoppe eller reducerer deres forbrug, som ikke kan eller ikke vil ryge og som et mere sikkert alternativ til rygere og rygerenes omgivelser.

Samtidig kan det også afhjælpe gravide eller ammende kvinder, der forsøger at stoppe.

Dosering

Til voksne og børn over 12 år: Doseringen af sugetabletterne afhænger af dine rygevaner, men generelt hvis patienten ryger 20 eller færre cigaretter om dagen er 2mg nikotin sugetabletter det mest optimale.
Hvis du derimod ryger mere end 20 cigaretter om dagen bør man anvende 4mg nikotin sugetabletter i stedet.

Bør ikke anvendes til unge fra 12-17 år uden lægens anvisning.

Du bør bruge sugetabletterne når du kan mærke trangen til at ryge eller når du er i situationer hvor du gerne vil forhindre trangen. Hvis du er ude af stand til helt at stoppe med at ryge mens du tager sugetabletterne, bør du reducere antallet af sugetabletter indtil du er helt stoppet med at ryge.

Rygere, der gerne vil trappe ned med sugetabletterne bør bruge sugetabletter mellem cigaretterne for at forlænge det rygefrie interval, med det mål at reducere så mange som muligt cigaretter. Så snart at du er klar, bør du sigte mod at blive helt røgfri.

De fleste rygere har ca. brug for 8-12 sugetabletter om dagen, og overstiger ikke 15 om dagen. Hvis du prøver på at stoppe med at ryge anbefaler vi også at du overvejer terapi, andre råd eller support, da det som regel forbedrer chancerne for at stoppe. Hvis du er stoppet med at ryge, men stadig ikke kan slippe sugetabletterne bør du kontakte din læge eller apoteker for gode råd.

Forholdsregler

Hvis du lider af; ustabil hjertekarsygdomme, diabetes, lever-eller nyreinsufficiens, ukontrolleret hyperthyreoidisme, phaepchromocytoma, bør du tale med din læge inden du bruger Nicorette Cooldrops.

Opbevares utilgængeligt for børn. Rygestop kan ændre metabolismen af visse lægemidler og det er derfor vigtigt at snakke med din læge, hvis du er i tvivl om du tager medicin, der kan blive påvirket.

Overført afhængighed er sjælden og både mindre skadelig og nemmere at bryde end afhængighed af cigaretter. Kan forstærke hæmodynamiske virkninger af og smerte reaktion på, ademosine. Bortskaffes med omhu. Er du gravid eller ammer, skal du snakke med en læge først inden du begynder at tage produktet.

Bivirkninger

Ved brug af Nicorette Cooldrops kan de følgende bivirkninger opleves:
Normale: Svimmelhed, hovedpine, kvalme, hikke, opkast, øm mund eller hals, hoste og mavebesvær. Andre: Fx hjertebanken eller allergiske reaktioner. Læs ALTID indlægssedlen inden du påbegynder behandlingen.

 

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Nicorette
Klassifikation (HF)
Produktnummer 29927
Mængde 2 mg 20 Sugetabletter