2 Nice ’N Easy fra Clairol | Nem Hårfarve | Mecindo.dk

NICE 'N EASY


Viser 1 til 24

NICE 'N EASY

Nice ’N Easy fra Clairol har siden 1956 lavet farv-selv kits til kvinder. Siden da, har Nice ’N Easy fra Clairol været innovative og fivet generationer af kvinder resultater de elskede.

Missionen for Clairol er, at få kvinder til at føle sig smukke, selvsikre og hjælpe dem til at leve et farverigt liv!

  • Fjerner grå hår 100% 
  • Nem at bruge 
  • Holder længe 

Clairol’s histore

Havde det ikke været for Joan, Lawrence kone, havde brandet Clairol måske stadig været en af de bedst holdte hemmeligheder i Paris. I 1931 startede parret med at rejse rundt for at finde skønhedsinnovation. Hurtigt så hun potentialet i at udvikle et hårfarve produkt, man kunne bruge derhjemme. I modsætning til andre hårfarver som lagde sig oven på håret, penetrerede Clairol produkterne faktisk hårstråene, som gav blødere og mere naturlige hårtoner. Og som en ekstra lille bonus dækkede disse farver oven i købet grå hår!

På denne måde startede Clairol.

Clairol startede en helt ny filosofi omkring hårfarve: det var enhver kvindes føderet at have smukt hår, og enhver kvinde skulle have ret til at forskønne sit udseende.

Gennem årene giv hårfarvning fra tabu til kvinderettighedsforkæmper og igen en opbygger af kvindens selvsikkerhed.

I 1990’erne kom den første hårfarve ud som indeholdt plante ekstrakter og andre naturlige ingredienser.

Ja, Clairol har været igennem en masse, og de ser frem til endnu mange år indenfor innoverende hårfarvning.

Nice ’N Easy

Nice ’N Easy fra Clairol rullede på gaderne i 2011. Denne formulering er nemmere at bruge en nogen sinde før, da den er lavet med drypfrit skum, så du nemt og bekvemt kan farve dit hår hjemme. Ydermere blegner de ikke sådan lige og kommer i så mange forskellige nuancer, at du næsten er garanteret at finde en du kan lide.