Nexcare

Effektive førstehjælpsprodukter fra Nexcare

Har du brug for funktionelle, vandtætte plastre, bandage eller kulde/varmeomslag, så finder du her på siden en række førstehjælpsprodukter, som er udviklet af det amerikanske firma Nexcare. 


Nexcares Sortimentet består af en række produkter, som giver dig mulighed for at behandle små skader som f.eks. små sår, forstuvninger eller forvridninger.

Vandafvisende plastre med optimal effekt

Nexcare Aqua Strips er vandafvisende plastre, som er udviklet specielt til at tilpasse sig kroppens former, f.eks. fingre, albuer eller knæ. Plastrene er sterile og beskytter dit sår mens det heler, samtidig med, at du stadig kan bevæge fingre, arme og knæ, uden at plasteret falder af. Plasteret er udviklet af et åndbart materiale og kan tåle fugt. Du kan dermed opretholde en aktiv livsstil.

Kulde/varmeterapi med Nexcare omslag

Du kan anvende Nexcare omslag med dobbeltfunktion som kulde/varmeomslag, hvis du f.eks. har hævelser, blå mærker, buler eller smerter ved forstuvning af foden, hovedpine, tandpine, insektbid eller brandsår. Omslaget lægges i fryseren og er klar til brug. Har du brug for et varmeomslag, kan du komme omslaget i kogende vand eller i mikroovnen, og så kan det anvendes til at lindre f.eks. menstruationssmerter eller muskelsmerter. Nexcare omslag indeholder genanvendeligt gelé.


Læs mere Skjul