NeilMed

NeilMed

Har du problemer med forkølelse, tilstoppet næse og bihuler, allergi eller snorken, så finder du her på siden en mild saltvandsopløsning fra NielMed, der kan lindre dine symptomer uden at svie.


 NielMed blev grundlagt af to læger i USA i år 2000 og er verdens største producent af klassificeret, godkendt medicinsk udstyr, som kan anvendes til udskylning af næse og bihuler.

Firmaets vision er at fremstille produkter, som på en billig, sikker og nem måde kan være med til at reducere og fjerne generne ved tilstoppet næse og bihuler.

 Du kan trygt og nemt anvende produkterne fra NielMed derhjemme. 

Mild saltvandsopløsning uden konserveringsmidler

NielMed Sinus Rinse Kit er en naturlig saltvandsopløsning, som ikke indeholder nogen konserveringsmidler, og den er PH-afbalanceret. Du kan foretage en næseudskylning en gang om dagen for at lindre gener ved næseallergier, tryk i bihulerne, tilstoppet næse, forkølelse, pollenallergi og husstøv.

Du får dermed et produkt, som letter din hverdag ved at mindske dine gener, og du får en bedre og mere uforstyrret søvn uden tilstoppet næse eller snorken. 

Hos Mecindo finder du to slags pakker til næseudskylning. Sinus Rinse Kit indeholder næseudskylningsudstyr og 60 breve med saltvandsopløsning. 

NeildMed Sinus Rinse Refill indeholder 120 breve med saltvandsopløsning og skal bruges sammen med Sinus Rinse Kit eller et lignende produkt.

 
Læs mere Skjul