2 Naturya Superfood, Køb online hos Mecindo.dk

Naturya


Naturya

Naturya er et af de førende firmaer inden for den voksende skare af såkaldte superfood-producenter. Superfood er navnet på ingredienser, der fra naturens side har et særligt højt indhold af vitaminer, antioxidanter og andre næringsstoffer. Med indtagelse af superfood-produkter kan du være med til at opretteholde en sund og afvekslende livsstil - uden at gå på kompromis med smagen og uden brug af unødig kemi og tilsætningsstoffer!

Superfoods i alle afskygninger

Hos Mecindo fører vi et stort udvalg af produkter fra Naturya. Her finder du blandt andet det eftertragtede Naturya Spirulina Pulver. Spirulina Pulver stammer fra algen Spirulina og har blandt andet et særdeles højt indhold af B12-vitamin, hvilket gør Naturya Spirulina Pulver til et velegnet kosttilskud for veganere og vegetarer.

Eller hvad med at prøve Naturya Natural Chiafrø? Chiafrø stammer fra Latinamerika og er kendt for sit høje næringsindhold. Udover et højt indhold af magnesium og calcium, drejer det sig frem for alt om indholdet af Omega-3 og protein, der gør chiafrø til et afholdt kosttilskud i forbindelse med træning og kostplanlægning. Chiafrø kan nemt nydes på din müsli, i brød, salat eller varme retter. Alle produkter fra Naturya er økologisk producerede og mærket med det anerkendte engelske Organic Soil Association-stempel. Og har du brug for inspiration til, hvordan du kan benytte dine superfood-produkter, så finder du et hav af lækre opskrifter på Naturya's hjemmeside.