2 Naturtint | Stort udvalg af naturlig hårfarve | Køb hos - Mecindo.dk

Naturtint


Viser 1 til 24

Naturtint

Naturtint er grøn teknologi, når det er bedst – og ikke mindst økologisk hårfarve. Det er et stort udvalg af naturlig hårfarve og andre relaterede wellness produkter til at forskønne dig og dine hverdagsrutiner med.

Ren økologi

Økologisk hårfarve er det bedste valg for dit hår og din hovedbund, når du ønsker at undgå kemiske stoffer. Naturlig hårfarve er baseret på økologiske ingredienser hentet direkte fra naturen. På den måde kan du både få en smuk, naturlig hårfarve og handle økologisk på én gang. Naturlig hårfarve har også en særlig glans, som du kan glæde dig over længe. Og så er der samtidig tænkt på naturen ved ikke at skylle noget ud, der indeholder farlig kemi.

Naturtints i forvejen højkvalitative, naturlige hårfarver byder nu på banebrydende nye formler, som er naturligt bedre. Det betyder, at de økologiske hårfarver er beriget med endnu flere skønne, naturlige ingredienser. Alt sammen med tanke på dit hår, din hovedbund og din generelle sundhed. Økologi er vejen frem – for dig og dit hår.

Mange flotte farver

Producenten byder på mange forskellige flotte, naturlige hårfarver. Farverne er permanente og dækker grå hår til perfektion. Producentens økologisk hårfarve er fri for ammoniak, resorcinol, parabener, SLS og mineralolier. Til gengæld er de beriget med naturlige ingredienser for at give optimal farve og pleje af dit hår.

Mere wellness fra Naturtint

Naturtint tænker på håret hele vejen rundt og tilbyder derfor også et bredt sortiment af hårplejeprodukter som shampoo, balsam, hårmousse, hårmaske og hårolie. Online hos Mecindo fører vi også nogle af Naturtints lækre produkter til hud og krop som for eksempel bodywash og ansigtscreme.

Køb Naturtint online hos Mecindo

 

Hos Mecindo fører vi mange helsekostprodukter i høj kvalitet. Vi fører en stor del af Naturtints lækre sortiment af økologiske hårfarver og andre wellness produkter. I vores webshop får du billig fragt og levering i løbet af kun 2-4 hverdage.