Natures Aid Selen 200ug, med Zink og Vitamin A, C & E

Bidrager til de normale funktioner i immunsystemet.

Natures Aid Selen 200ug, med Zink og Vitamin A, C & E

Bidrager til de normale funktioner i immunsystemet.

90 Tabletter
( 200ug )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

89,95 kr

Beskrivelse

Natures Aid Selen kosttilskud indeholder en nøje udvalgt kombination af vitaminer og mineraler som fungere som stærke antioxidanter. Antioxidanter beskytter kroppens celler mod de reaktive kemikalier kaldet "frie radikaler", der kan skade cellerne.

Denne særlige kombination af vitaminer og mineraller har vist sig at have en positiv indflydelse på immunforsvaret, som dermed bedre kan forsvare kroppen.

Produktbeskrivelse

Antioxidanter hjælper med at beskytte kroppen mod de meget reaktive kemikalier kaldet "frie radikaler", der kan skade celler. Der kan dannes frie radikaler, når vi indånder i forurening fra luften, såsom røg, gasser og bittesmå partikler af giftige tungmetaller som bly, der er indeholdt i benzindampe.

Denne nøje udvalgte kombination af vitaminer og mineraler har vist sig at være særlig god for immunforsvaret i kroppen mod disse forurenende stoffer. Desuden er vitamin A afgørende for et normalt syn og sund knoglestruktur og hjælper vitamin C for at arbejde effektivt i kroppen.

C-vitamin bidrager til at opretholde et sundt immunsystem der kan bekæmpe infektioner. Vitamin E fungerer som en anti-forurenende stof for lungerne og fungerer mest effektivt, når det kombineres med selen. Selen har vist sig at være gavnligt for den reproduktive sundhed både mænd og kvinder, og nogen forskning peger på at selen kan være et gavnligt kosttilskud ved tilfælde af cancer.

Natures Aid selen er velegnet til veganere og vegetarer.

Instruktion

Én tablet dagligt i forbindelse med et måltid

Ingredienser

Di-calciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose, zinkgluconat, Vitamin C (ascorbinsyre, hydroxypropylmethylcellulose), Vitamin E (d-alfa Tocopheryl Acid succinat), betakaroten Prep (betakaroten, majsstivelse, saccharose, Porcine Gelatine, di -alfa Tocopherol, natriumascorbat, ascorbylpalmitat), Anti antiklumpningsmidler (siliciumdioxid, vegetabilsk kilde magnesiumstearat), kobbergiuconat, vitamin B6 (som Pyridoxin hydrochlorid), I-Selenomethionin.

Aktive ingredienser

Indhold pr. tablet

Beta Karotene4,8 mg
Vitamin A800 µg
Vitamin E34 mg
Vitamin C90 mg
Vitamin B62 mg
Zink15 mg
Kobber0,5 mg
Selen200 µg

Produktinformation

Mængde 90 Tabletter ( 200ug )
Producent Natures Aid
Produktnummer 34076
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5023652308091

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Natures Aid Selen 200ug, med Zink og Vitamin A, C & E”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Natures Aid Selen 200ug, med Zink og Vitamin A, C & E
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på