Natures Aid Multivitaminer med Mineraler

Alt hvad du har brug for i en daglig pille

Natures Aid Multivitaminer med Mineraler

Alt hvad du har brug for i en daglig pille

54,95 kr

90 Tabletter

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

54,95 kr

Beskrivelse

Natures Aid Multivitaminpiller tilbyder en bred vifte af vitaminer, som kroppen har brug for at forblive sund.

Produktbeskrivelse

En travl livsstil kan betyde, at måltiderne kan springes over eller er baseret på færdigretter, og de giver ikke altid en afbalanceret forsyning af vitaminer til vores krop, som vores krop har brug for at holde sig sund og rask.

Vitaminer spiller en vigtig rolle i den normale funktion af kroppen, herunder vækst, reparation og et sundt stofskifte. Mangel af blot en enkelt vitamin gruppe kan have en skadelig virkning på hele kroppen, så det er vigtigt at tage den rette mængde af vitaminer, som kroppen har brug for.

Disse multivitaminpiller er afbalanceret til at indeholder den anbefalet daglige dosis af vitamin A, B6, B12, C, D, E og B-kompleks vitaminer thiamin, riboflavin, niacin, pantotensyre og folacin. Det kan være gavnligt at øge dit indtag af disse vitaminer for at opretholde et sundt hjerte, hud, hår og negle.

Nyttig som et middel til at fremme genopretningen efter en sygdom, da dette kosttilskud giver en bred vifte af vitaminer, som kroppen har brug for at forblive sund.

Natures Aid Multivitaminpiller er egnede til vegetarer.

Ingredienser

Dicalciumphosphat, magnesiumoxid, mikrokrystallinsk cellulose, vitamin C Prep. (Ascorbinsyre, hydroxypropylmethylcellulose), ferrofumarat, zinkgluconat, tablet Coating (hydroxypropylmethylcellulose, calciumcarbonat, glycerin), niacin (som Nicotinamid), Vitamin E (som d-alpha Tocopheryl Acid succinat), I-Selenomethionin, mangangluconat , natriumcarboxymethylcellulose, vitamin A Prep. (Se fodnote), antiklumpningsmidler (siliciumdioxid, vegetabilsk kilde magnesiumstearat), kobbergluconat, pantothensyre (som Calciumpantothenat), Vitamin B6 (som pyridoxin-hydrochlorid), vitamin D3 Prep. (Cholecalciferol, Beta-cyclodextrin), thiamin (som hydrochlorid), riboflavin, folinsyre, Krompicolinat, kaliumiodid, vitamin B12 Prep. (Cyanocobalamin, calciumphosphat), D-biotin.

Aktive ingredienser

Indhold pr. tablet

Vitamin A800 µg
Vitamin D5 µg
Vitamin E10 mg
Vitamin C60 mg
Thiamin B1 1,4 mg
Riboflavin B21,6 mg
Niacin B318 mg
Vitamin B62 mg
Folin syre200 µg
Vitamin B12 1 µg
Biotin25 µg
Pantothenicsyre B56 mg
Kalcium100 mg
Fosfor75 mg
Magnesium100 mg
Jern14 mg
Zink5 mg
Kobber1 mg
Mangan1 mg
Selen50 µg
Chrom25 µg
Jod150 µg

Produktinformation

Mængde 90 Tabletter
Producent Natures Aid
Produktnummer 34544
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5023652670914

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på