Natures Aid Glucosamin, MSM, Chondroitin & C-Vitaminer

Tabletter mod slidgigt med MSM, Chondroitin & C-Vitaminer

4-stjernet bedømmelse: Anbefalet
1 anmeldelse

Natures Aid Glucosamin, MSM, Chondroitin & C-Vitaminer

Tabletter mod slidgigt med MSM, Chondroitin & C-Vitaminer

149,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

90 Tabletter
( 500/500/100/50 mg )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

149,95 kr

Beskrivelse

Når Glucosamin, Chondroitin og MSM bliver kombineret sammen giver det den ultimative støtte til dine led.

Produktbeskrivelse

Når Glucosamin, Chondroitin og MSM bliver kombineret sammen giver det den ultimative støtte til dine led. Glucosamin er et naturligt forekommende sukker produceret i kroppen fra glukose og aminosyren glutamin. Vi har alle dette i vores kroppe dog som vi bliver ældre vil mængden som dannes af kroppen falde. Det er derfor vigtigt at sikre, at vi får det fra vores kost.

Chondroitin er også en naturligt forekommende komponent af bindevæv som findes i brusk og knogler. Det er normalt fremstillet fra animalske kilder som et biprodukt af fødevareindustrien. Glucosamin er en forløber for glucosaminoglycan. Chondroitin er en glucosaminoglycan, så når de bliver kombineret i et kosttilskud får de støtte af funktionen med hinanden .

Methyl Sulfonyl Methan, også kendt som MSM er et organisk svovlholdig næringsstof. Det findes naturligt i den menneskelige krop i særligt høje koncentrationer i huden og leddene. Dette svovl er vigtigt for strukturen i hver eneste celle i kroppen. Vores kroppe anvender og forbruger det hver dag, så det er vigtigt at sikre, at det hele tiden genopfyldes. Ligesom med glucosamin kan MSM bidrage til at reducere ledsmerter forbundet med lidelser såsom slidgigt. Det har også stærke anti-inflammatoriske evner, som kan bidrage til at lette nogle af de hævelse i leddene, som er fælles for denne type af lidelser.

Natures Aid Glucosamin, MSM, Chondroitin & C-Vitaminer indeholder ikke kunstige smag, farver & konserveringsmidler, laktose, gær og gluten.

Instruktion

Tag 1-3 tabletter per dag i forbindelse med et måltid

Ingredienser

Glucosamin2KCI (produkt fra krebsdyr), Methyl Sulfonyl Methan, mikrokrystallinsk cellulose, chondroitinsulfat (produkt fra fisk), vitamin C (som calciumascorbat), tablet Overtræk (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, lecithin Dextrose), antiklumpningsmiddel (vegetabilsk kilde stearinsyre).

Aktive ingrediens

Indhold pr. tablet
Glucosamin 2KCI (salt fri)500 mg
Svarende til 375 mg Glucosamin 
MSM (Methyl Sulphonyl Methane)500 mg
Chondroitin Sulphate100 mg
Vitamin C50 mg

Produktinformation

Mængde 90 Tabletter ( 500/500/100/50 mg )
Producent Natures Aid
Produktnummer 31979
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5023652202092

Anmeldelser (1)

Ofte købt sammen med

Andre så også på