Natures Aid Glucosamin 1500 mg

Stærke tabletter mod slidgigt

4-stjernet bedømmelse: Anbefalet
3 anmeldelser

Natures Aid Glucosamin 1500 mg

Stærke tabletter mod slidgigt

89,95 kr

90 Tabletter
( 1500 mg )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

89,95 kr

Beskrivelse

Disse super styrke tabletter er det perfekte valg for dig, der ønsker at opfylde dit daglige glukosamin behov i én praktisk tablet.

Glucosamin er en byggesten af glucosaminoglycaner (GAGs), som er en vigtig bestanddel af ledbrusk, sener, ledbånd og synovial væske, der omgiver leddene. Som et resultat af det spiller glucosamin en vigtig rolle i en smidig bearbejdning af leddene.

Glucosamin findes ikke naturligt i kosten og gennem årene er kosttilskud med Glucosamin blevet populære hos forbrugerne, der søger at drage fordel af glucosamins virkning.

Glucosaminsulfat 2KCl (uden salt) 1500 mg giver 1125mg Glucosaminsulfat

Produktbeskrivelse

Disse styrke tabletter er det perfekte valg for dig, der ønsker at opfylde deres daglige glucosamin behov i én praktisk tablet.

  • Hjælper med at opretholde sunde led og bindevæv
  • Baseret på styrker, der anvendes i vellykkede kliniske forsøg
  • Fremstillet ved hjælp af en avanceret kompression teknik

Glucosamin er en byggesten af glucosaminoglycaner (GAGs), som er en vigtig bestanddel af ledbrusk, sener, ledbånd og synovial væske, der omgiver leddene. Som et resultat af det spiller glucosamin en vigtig rolle i en smidig bearbejdning af leddene. Glucosamin findes ikke naturligt i kosten og gennem årene er kosttilskud med Glucosamin blevet populære hos forbrugerne, der søger at drage fordel af glucosamins virkning.

Natures Aid Glucosamin (Høj styrke) indeholder ikke kunstige smag, farver & konserveringsmidler, laktose, gær og gluten.

Instruktion

Tag 1 tablet om dagen med mad

Ingredienser

Glucosamin Sulfat 2KCI (produkt fra krebsdyr), mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumphosphat, antiklumpningsmiddel (vegetabilsk kilde stearinsyre), tablet Overtræk (hydroxypropylmethylcellulose, calciumcarbonat, glycerin), antiklumpningsmiddel (vegetabilsk kilde magnesiumstearat).

Aktive ingrediens

Indhold pr. tablet
Glucosamin sulfat 2KCI (salt fri)1500 mg
Svarende til 1125 mg Glucosamin sulfat

Produktinformation

Mængde 90 Tabletter ( 1500 mg )
Producent Natures Aid
Produktnummer 31981
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5023652240100

Anmeldelser (3)

Ofte købt sammen med

Andre så også på