Nature's Aid

Nature's Aid

Natures Aid er en af Storbritanniens foretrukne producenter af vitaminer, kosttilskud og naturlægemidler. 

Firmaet har eksisteret siden 1981 og har i årenes løb vundet adskillige priser for deres unikke produkter. Alle Natures Aid produkter fremstilles i egen specialbygget fabrik i Storbritannien.

Læs mere Skjul

Produktudvikling 

Hos Natures Aid tror man fuldt og fast på, at produktudvikling er alfa og omega i en branche, hvor udviklingen går stærkt, og hvor det er vigtigt at man er forrest både mht. de nyeste, videnskabelige opdagelser og også i forhold til udvikling af nye, spændende produkter.

Natures Aids erfaring, kombineret med en fremsynet produktudviklingsafdeling, har ført til, at Natures Aid har markedsført en række prisvindende produkter, hvoraf mange er at finde hos Mecindo.

Alle produkter fremstilles efter farmaceutiske standarder, og Natures Aid har en 'Pharmaceutical Manufacturing licence'. 

Kvalitetssikring og bæredygtighed. 

Natures Aid har eget laboratorium og for at komme efterspørgslen i forkøbet, udvikler og afprøver man, på laboratoriet, hele tiden nye produkter.

 Natures Aid har et strikt kvalitetssikringssystem, der tester produkterne i samtlige faser af produktionen - lige fra råvarerne til det færdige produkt, og der udføres 21 tests på hvert enkelt produkt. 

Hos Natures Aid anvender man ikke dyreforsøg, og hvor det er muligt, henvender produkterne sig til både vegetarer og veganere.

Læs mere Skjul