Naturativ

Naturativ er en serie af lækre plejeprodukter med naturlige ingredienser. Prøv en af de effektive bodyscrubs som fjerner urenheder i og på huden og efterlader den ren og glat. Læs mere om Naturativ nederst på siden.


Naturativ: Mild hudpleje med naturlige ingredienser

Naturativ er et mærke indenfor skøn, effektiv og mild hudpleje med masser af naturlige ingredienser. Bag brandet er Magda Hajduk, som efter mange års arbejde hos større kosmetikproducenter, så muligheden i at fremstille moderne, naturlige plejeprodukter. Naturativ blev grundlagt i 2013 og er i dag et velkendt mærke i hele Europa. Der findes et væld af Naturativ plejeprodukter og hos mecindo.dk finder du et spændende udvalg af produkterne.


Plejeprodukter fra Naturativ

Udvalget af Naturativ plejeprodukter her på mecindo.dk, består bl.a. af selvbrunere, bodyscrubs og fodbalsam. Uanset hvilket produkt du vælger, vil du opleve hvor skønt det føles mod huden og hvordan din hud efterlades blød og glat. Med indhold af rene og naturlige ingredienser, fugtes, plejes og næres din hud i dybden. 

 • Naturativ Self-tanning Plus Bronzer
  Skøn selvbruner der giver dig en fantastisk naturlig glød. Udover at give din hud farve, virker selvbruneren også fugtgivende på huden. Efter påføring får huden omgående farve af bronzeren, mens selvbruneren efter et par timer giver den endelige farve. Med naturlige ingredienser er selvbruneren nem at påføre og efterlader ingen pletter. Naturativ Self-tanning Plus Bronze indeholder bl.a. gulerodsolie, solsikkekerneolie, valnøddeekstrakt og E-vitamin.
 • Naturativ Self-tanning Body Balm
  En selvbruner med naturlige ingredienser, herunder plantepigmenter som giver øjeblikke farve til huden. Efter kun 2-3 påføringer, vil din hud have fået en smuk og naturlig solbrun glød. Derudover fugtes og plejes din hud under og efter hver påføring af Naturativ Self-tanning Body Balmen.
 • Naturativ Body Sugarscrub
  Effektive og milde bodyscrubs som eksfolierer huden. Snavs, døde hudceller og andre urenheder fjernes, så huden få de bedste betingelser for at forny sig uden udbrud af uren hud som bumser og hudorme. Der findes flere forskellige bodyscrubs fra Naturativ – både til afslapning, sensitiv hud og ekstra pleje. For den bedste pleje af din hud kan du med fordel smøre dig ind i en god bodylotion efterfølgende. 
 • Naturativ Rich Foot Balm
  En blødgørende fodcreme som virker fugtgivende på hård og tør hud. Med indhold af vegetabilske olier, A- og E-vitamin, plejes huden og du får dine bløde fødder tilbage. Duften er frisk og naturlig, og stammer fra æteriske olier.


Køb Naturativ plejeprodukter hos Mecindo

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af plejeprodukter fra Naturativ. Naturativ produkterne er fremstillet af bl.a. naturlige ingredienser som virker fugtgivende, plejende og beroligende på huden. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul