Natracare

Her på siden finder du hygiejneprodukter som tamponer, bind, trusseindlæg, ammeindlæg og vådservietter fra det britiske firma Natracare.


Hygiejneprodukter til kvinder fra Natracare

Siden 1989 har Natracare fremstillet en serie hygiejneprodukter og babyprodukter af høj kvalitet. Natracares produkter er designet til kvinder i mange aldre.

Hygiejnebind i mange størrelser og former

Du kan vælge mellem forskellige størrelser tamponer og hygiejnebind af forskellig slags tykkelse, alt efter om du har brug for mere eller mindre beskyttelse. Natracare fremstiller hygiejnebind, som passer netop til dig og former sig efter din krop – dag og nat – så du kan leve et aktivt liv. 

Du finder også trusseindlæg og efterfødselsbind samt bind til lettere inkontinens.

Ekstra absorberende superbind

Natracare Ultra Extra Bind Super absorberer ekstra meget og er behagelige at have på i de perioder, hvor du har brug for ekstra beskyttelse. De er fremstillet af bomuld. To vinger hjælper med at holde bindet sikkert på plads, og Natracare Ultra Extra Bind Super fås i en pakke med 10 stk. 

Ammeindlæg og vådservietter til mødre og babyer

Natracare fremstiller også ammeindlæg og vådservietter, der letter døgnet for ammende kvinder og deres babyer. Alle produkter er fremstillet i blødt bomuld, så både du og dit barn kan være trygge ved at anvende dem.

Læs mere Skjul