Nani

Tid til at supplere kosten med letoptagelige kosttilskud? Prøv Nani kosttilskud. Du kan vælge mellem vitaminer, mineraler, urter og helsepakker. Alle kosttilskud fra Nani er naturlig form og letoptagelige for kroppen. Læs mere om Nani her på siden og køb dine kosttilskud online allerede i dag.


Hvad er Nani?

Nani er kosttilskud skabt med alt det bedste fra naturen. Nani tror nemlig på, at vi som mennesker fra naturen side, er skabt til at indtage vitaminer og mineraler gennem den kost vi dagligt spiser. Den form vitaminer og mineraler er i, i maden, har været kroppe gennem mange år specialiseret sig i at optage. Derfor er kosttilskuddene fra Nani netop fremstillet på en måde, så de er i samme form som de er i maden.

Det betyder, at kosttilskuddene er letoptagelige og genkendes af kroppen med det samme. I Nanis sortiment finder du både Food State og Whole Foods kosttilskud. Men hvad er forskellen? Food State er kosttilskud af høj kvalitet og med høj optagelighed. Derudover er tilskuddene milde for dig og kroppen.

Whole Foods vitaminer og mineraler består udelukkende af mad – altså urter og planter. Intet andet. Mange af Nanis kosttilskud er velegnede til vegetarer og veganere, men Q10, vildlakseolie og pakken ”Energi og mental ydeevne” er ikke fri for animalske ingredienser. 


Nani: vitaminer, mineraler og urter

Måske ved du allerede hvilken slags kosttilskud du er ude efter, og måske ikke? En ting er nærmest sikkert. Uanset om du er på udkig efter vitaminer, mineraler, urter, eller olier – så finder du det fra Nani.

For at gøre det lidt lettere at vælge, har vi herunder kort beskrevet de forskellige Nani kosttilskud:

Nani Food State

I Food State kosttilskuddene er der gjort brug af fødevarekoncentrater, mælkesyrebakterier og organiske plantemineraler. Når du køber et Nani Food State kosttilskud, får du ikke kun det enkelte vitamin eller mineral. Faktisk er der også tilført enzymer og andre næringsstoffer der bidrager til optagelse og sundhed. 

De mest populære Food State kosttilskud på mecindo.dk er:

 • Nani Food State Multivitamin
  Et kompleks bestående af vitaminer og mineraler der alle bidrager til kroppens normale funktion. Derudover indeholder multivitamintilskuddet proteiner, fedt, kulhydrater og aminosyrer. Perfekt til voksne og børn fra 11 år.

 • Nani Food State Magnesium
  Et magnesium kosttilskud med magnesium i organisk form. Grunden den organiske form får du også gavn af aminosyrerne. 

 • Nani Food State Multivitamin til børn
  Lækre, sunde, smagfulde ”vingummibamser” til børn. Bamserne er vegetabilske og med både naturlig farve og smag. Multivitaminkosttilskuddet giver dit barn alle de essentielle vitaminer og mineraler.


Nani Whole Foods

I Whole Foods sortimentet finder du en række kosttilskud fremstillet af nøje udvalgte planter. Nani har bl.a. valgt rødalge fra Island til deres calciumtilskud, blæretang med naturligt indhold af jod, samt økologiske acerola kirsebær med et højt indhold af C-vitamin.


Nani urtetilskud

Hvis du vælger et kosttilskud bestående af urter, får du urter i ekstraktform med et ens indhold i alle kapsler. Derfor får du altid samme virkning når du tager dit kosttilskud. Vælg f.eks. mellem Nani Russisk Rod og Nani Ingefær.


Nani omega-3

Omega-3 kosttilskuddene fra Nani indeholder fiskeolie fra vildtfangede laks i Alaska. Laksen er af navnet Sockey salmon, og har et ret så særligt liv. Når Sockey laksen har gydet, går der kort tid før den af helt naturlige årsager dør. Hos Nani fanger man laksen i tiden lige efter den har gydet og inden den naturligt dør. Dette betyder, at Nanis fangst af laksen ikke påvirker den naturlige bestand.

Prøv Nani omega-3 i kapsel form eller i flydende form – virkningen er den samme.


Nani Helsepakker

De innovative helsepakker/kurpakker er specialdesignet til dig og livets forskellige stadier. Kosttilskuddene er sammensat af udvalgte urter, bær, probakterier (mælkesyrebakterier) og Q10 i sammenhæng med de essentielle vitaminer og mineraler.

Vil du gerne gøre det bedste for din hud, skal du vælge Nani Hud Helsepakken som har indhold af gotu kola, glat burre og vitaminer samt mineraler der alle bidrager til en normal hud.Nani Energi/Mental Ydeevne Helsepakken indeholder schisandra, russisk rod, rosenrod, Q10 og B-vitaminer. Til kvinder findes Nani Kvinde 45+ der oplever de første symptomer på overgangsalderen, og som bidrager til normale slimhinder. 

Udover disse tre helsepakker finder du mange flere – tjek udvalget og find den Nani helsepakke der passer til lige netop dig og dit behov. 


Hvorfor tage kosttilskud?

Husk, at kosttilskud aldrig kan eller skal erstatte en sund og varieret kost. Men kosttilskud kan altid fungere som et naturlige supplement til en kost, hvor behovet for alle vitaminer, mineraler og næringsstoffer ikke dækkes. 

Du kan tage kosttilskud hver dag – f.eks. multivitaminer og omega-3 kosttilskud. Andre kosttilskud kan tages i perioder hvor du oplever mangel, eller hvor du blot har brug for mere energi, næring og sundhed. 

Det er meget forskelligt hvorfor personer vælger at gøre brug af kosttilskud. En ting er dog sikkert – vi gør det for at bevare og bidrage til sundheden og en funktionel krop. 


Hvorfor vælge kosttilskud fra Nani?

Der er mange gode grunde til at vælge dine kosttilskud fra lige netop Nani. Med et Nani produkt er du sikret, at det kun er de allerbedste råvarer der er anvendt i produktionen. De endelige produkter er i så naturlig en form som muligt og så ligger der grundig forskning og videnskabelige resultater bag samtlige Nani produkter.

Kort sagt skal du vælge Nani fordi de:

 • Er letoptagelige for kroppen
 • Er i reneste form
 • Er fremstillet med skånsomme metoder
 • Giver dig og din krop den hjælp du har brug for – uanset hvilket stadie eller hvilken periode i livet du befinder dig i


Køb Nani kosttilskud på mecindo.dk

På mecindo.dk forhandler vi et bredt udvalg af Nani kosttilskud, både Food State, Whole Foods, urtekosttilskud og helse/kurpakker. Få dækket dit behov af vitaminer og mineraler med de letoptagelige kosttilskud med Nani. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul