2 Nakd helsekost & Energibarer | Priser fra 29,95kr | Køb Nakd online Mecindo.dk

Nakd


Viser 1 til 24

Nakd

Sund og nærende uden at gå på kompromis med smagen

Nakd har gjort det, som de fleste energibar firmaer drømmer om: De har skabt barer med den ideelle kombination af sundhed, næring og god smag. Nakd er et mærke med efterhånden en del år bag sig, og disse år er brugt meget fornuftigt. Nakd har sørget for at udvikle deres formel så godt, at produktet både bliver sundere og får bedre smag, hver gang de implementerer nye ting. Nakd er på vej til at blive et af de helt store mærker på det internationale energibar marked.

Energibar med kokos smag

Et af Nakds produkter er deres fantastisk velsmagende energi bar med en frisk smag af kokos. Nakds produkter er så pakkede med naturlige råvarer, at deres barer faktisk kan erstatte 1 af dine anbefalede 5 stykker frugt om dagen. Noget de færreste energibarer kan prale med. Nakd  tilføjer ikke ingredienser i deres barer, som ikke forekommer naturligt. Dette giver deres barer et ekstra pift af sundhed. Derudover er deres barer glutenfri. 

Nakd på Mecindo

Mecindo har været så heldige at indlede et samarbejde med Nakd, der indebærer, at vi skal føre deres produkter. Det er vi naturligvis meget glade for. Du kan som altid købe fra vores online apotek med billig fragt og hurtig levering.