2 Nairn's økologiske havrekager og kiks | Køb online hos | Mecindo.dk

Viser 1 til 24

Nairn's

Nairn's er et skotsk firma, der har specialiseret sig i økologiske og glutenfri havrekager, havrekiks, havre snackers og morgenmadsprodukter med havre. Nairn's har et klart mål om at producere smagfuld fuldkornsmad, der er så simpel og naturlig som overhovedet muligt.

Nairn's har produceret havrekiks og havrekager siden 1896, og produkterne er udelukkende baseret på fuldkornshavre, der er dyrket i Skotlands natur. Fuldkornshavren er dyrket i et klima, der er ideelt i forhold til, at havren kan modne langsomt og naturligt uden sprøjtemidler. 

Det er nemt og overskueligt at bestille produkterne på Mecindos webshop, leveringstiden er kun 2-4 hverdage og fri fragt kan fås ved køb over 599kr.

Naturlige havreprodukter til en naturlig livsstil

De økologiske og glutenfri havrekager og havrekiks er, udover at være naturligt dyrkede, også sundhedsmæssigt nærende, fordi de har et højt fiberindhold og er fyldt med komplekse kulhydrater. Havreprodukterne indeholder ikke et højt sukkerniveau eller kunstige stimulanter.

 Produkterne er også fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler og sødestoffer. 


Havrens fiberrige indhold giver en sund fordøjelse

Nairn´s fiberrige havreprodukter giver mulighed for, at man får suppleret sit daglige fiberindtag på en sund og naturlig måde. Dette fiberindtag skaber en større og længerevarende mæthedsfølelse og giver en bedre fordøjelse.


Havreprodukter til hverdag og fest

De skotske havreprodukter kan spises som et friskt pust til morgenmaden som havrekiks med marmelade, ost, smør eller peanutbutter eller som glutenfri havremüsli med yoghurt eller glutenfri havregryn kop. Spis dem også som et mellemmåltid eller server dem til festen som petit fours med ost, guacamole, grillede rejer eller hummus på. 

Forkæl smagsløgene med de mange lækre smagsvarianter

Nairn´s tilbyder et bredt og varieret sortiment af havrekiks og havrekager med forskellige smagsvarianter. Sortimentet indeholder havrekiks med frugt og krydderi, glutenfri kiks med chokolade, glutenfri kiks med havre og sirup, havrekiks med ingefær, sort peber havrekiks og glutenfri ostehavrekiks. 

Desuden finder man morgenmadsprodukter som müsli og havregryn. Til de små mellemmåltider finder man Astro bites, mini havrekiks, karameliseret løg og havsalt og balsamico snackers.