Næsespray

Der er ingen produkter til listen i denne kategori.

Næsespray

At bruge en næsespray kan være en effektiv behandling af løbende og tilstoppede næser i forbindelse med allergi, høfeber og forkølelse. Hvis du lider af allergi eller høfeber vil dine symptomer oftest være en kløende og løbende næsen kombineret med nysen. 

Her kan næsesprays der indeholder antihistaminer være den mest oplagte løsning, fordi antihistamin bekæmper den mængde histamin som kroppen producerer, når allergener bliver suget ind i næsen. Herved ryddes næsepassagen igen, så slimproduktionen ikke længere forhindrer vejrtrækningen.

Er dine symptomer forårsaget af en forkølelse, vil der oftest være tale om en forstoppelse af næsen pga. en overdreven slimproduktion. 

Her kan næsesprays som f.eks. eller Otrivin Næsespray være anvendelige, fordi de formindsker de små blodkar i næsen. Når blodkarrene i næsevæggen trækker sig sammen reduceres hævelsen og slimproduktionen nedsættes på samme tid. Resultatet er en normal vejrtrækning, fordi luften igen kan passere frit gennem næsen.

Man skal dog være opmærksom på, at selvom en næsespray er et effektivt behandlingsmiddel der kan bruges meget lokalt i næsen, så bør man ikke anvende et sådan produkt i mere end ca. syv dage i træk. 

Hvis man udvikler et overforbrug af næsespray kan produkterne i sidste ende i sig selv give høfeberlignende symptomer, og man kan få problemer med at trække vejret normalt uden at bruge en spray.

Hos Mecindo.dk fører vi en række af markedets mest effektive næsesprays til de laveste priser.