MyProtein Thermopure

Kosttilskud til mere energi og overskud

MyProtein Thermopure

Kosttilskud til mere energi og overskud

259,95 kr

180 Kapsler

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

259,95 kr

Beskrivelse

Myprotein Thermopure er et kraftigt kosttilskud, der er perfekt egnet til enhver mandlig eller kvindelig sportsudøver, der ønsker at supplere deres træning med vigtige næringsstoffer og mineraler i en lettilgængelig form. Thermopure indeholder et stort væld af ingredienser og er designet med det formål at give mere energi og overskud efter en opslidende cross-fit træning, fodboldtræning eller anden fysisk aktivitet, der slider på kroppen.

Der er med andre ord en række fordele ved at benytte Myprotein Thermopure som kosttilskud i din hverdag, som blandt andet:

- Thermopure indeholder både B6 og B12 vitaminer, der kan mindske træthed og udmattelse i løbet af dagen. Disse vitaminer har desuden en støttende effekt på de energi-givende metabolismer, der er vigtige for kroppen når den afbrænder fedt, proteiner og kulhydrater.

- Thermopure indeholder også koffein, hvilket øger din årvågenhed og koncentration og giver dig en eksplosiv energi til resten af dagen.

- Pillerne indeholder også stoffet Chromium der støtter vedligeholdelsen af blodsukkerniveauet i kroppen, hvilket er vigtigt for din generelle sundhed og velvære.

Anvendelse: 

Det anbefales at Myprotein Thermopure tages 3 gange i løbet af dagen. På træningsdage anbefales det at tage pillerne på en tom mave ca. 45-60 minutter før din træning. På dage uden træning anbefales det at Thermopure indtages morgen, middag og aften.

Ingredienser:

Fyldemidddel (Mikrokristallin Cellulosa, Kalciumfosfat), Kapseloverflade (Gelatin), Grøn te-ekstrakt (95% polyfenoler), L Tyrosin, Koffein, L Theanine, Hallonekstrakt, Kajennpulver, Vitamin B12, antiklimforbyggende middel (magnesiumsfearat, kiseldioxid), Vitamin B6, Sort Pepper ekstrakt, Bioperine, Krompikolinat.

Aktiver ingredienser:

Ingrediens Mængde (per kapsel)
Vitamin B6 5 mg
Vitamin B12 21 µg
Chromium 120 µg
Grøn te ekstrakt 375 mg
L Tyrosine 200 mg
Koffein 150 mg
L Theanine 125 mg
Cayenne pulver 50 mg
Sort pepper ekstrakt 5 mg

Produktinformation

Mængde 180 Kapsler
Producent MyProtein
Produktnummer 44908
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5055534324776

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på