MyProtein Mybar High Pro Vanilla & Honey

Hurtigt og effektivt protein- og kulhydrattilskud

MyProtein Mybar High Pro Vanilla & Honey

Hurtigt og effektivt protein- og kulhydrattilskud

199,95 kr

80 Gram
( 12Stk. )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

199,95 kr

Beskrivelse

Myprotein Mybar High Pro er en velsmagende og næringsrig proteinsnack, der er perfekt egnet til dem der ønsker at supplere deres daglige kost med ekstra proteiner og kulhydrater. 

Hver Myprotein Mybar High Pro snack har en vægt på 80g og indeholder 24g af protein og 20g kulhydrater. High Pro er derfor en super ernæringsrig snack, der giver dig muligheden for at supplere din aktive livsstil med et hurtigt og effektivt protein- og kulhydrattilskud, når du er på farten.

Proteinerne i snacken er medvirkende til at opbygge og vedligeholde en stærk muskelmasse, hvilket gør snacken perfekt for folk der dyrker fitness eller anden sport og ønsker at give kroppen ekstra proteiner, når den udsættes for en hård og belastende træning.

Snacken indeholder desuden en havreblanding der giver kroppen en super kilde til komplekse kulhydrater, der er rige på fibre og lave på sukker. High Pro proteinbarene er med andre ord en super og letanvendelig kilde til at få de proteiner og kulhydrater, der er påkrævet, ved at have en aktiv livsstil. 

Anvendelse:

Proteinsnacken kan indtages efter behov mellem måltiderne eller umiddelbart før en løbetur, træning eller anden fysisk aktivitet. 

Ingredienser:

Proteinblanding (45%) (mælkeprotein, valleproteinkoncentrat (mælk)), polydextrose sirup, mælke chokolade overtræk (14%) (sødemidler (osimalt, sucralose), ikke-hydrogenereret palme- og palmekerneolie, vallepulver (mælk), fedtreduceret kakaopulver, hvedemel, emulgatorer (soja lecithin, E476), aromastoffer), fugtighedsbevarende middel (glycerol), fedt reduceret kakaopulver, sødemiddel (maltitol, sucralose), fructo-Oligosaccharider, rapsolie, stabilisator (gummi arabikum), smagsstoffer, lactospore (bacillus coagulans), antioxidant (blandede tokoferoler)

Næringsindhold:

Ingrediens Mængde (per bar – 80g)
Energi 981 kJ/234 kcal
Fedt 6,3 g
- Heraf mættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrater 22 g
- Heraf sukkerarter 2,8 g
Fibre 11 g
Protein 30 g
Salt 0,12 g

Produktinformation

Mængde 80 Gram ( 12Stk. )
Producent MyProtein
Produktnummer 44893
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5055534307670

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på