2 MyLife, Effektivt udstyr til blodsukkermåling - Mecindo.dk
MyLife

Ingen hindringer

Diabetes behøver ikke være en hindring for dig. Dyrk sport, tag ud og rejse, spis ude, bevæg dig frit omkring, vær sammen med venner og familie og gør præcis hvad der passer dig, uden bekymringer. 

Det handler om dit liv og hvordan du kan gøre tilværelsen nemmere. Her hos Mecindo, har vi en række produkter fra MyLife til folk med diabetes, der giver dig alt hvad du behøver for enkel og pålidelig selvmedicinering. 

Et enkelt ”klik”

På Mecindo.dk kan du købe forskellige størrelse nåle med forskellige længder, som passer til de mest gængse insulinpenne. Penkanylen fra MyLife, skal blot trykkes på og når du hører et ”klik” ved du, at nålen sidder fast og den er klar til brug. Det er smart!

Sikkerheds lancet

Med en sikkerheds lancet ved hånden kommer du ikke galt afsted. Lancetten er forseglet med en sikkerhedshætte der beskytter mod uønskede stik. Det gør blodprøvetagning nemt og sikkert, både for dig der prikker og for den som bliver prikket.

Det er nemt og overskueligt at bestille produkterne på Mecindos webshop, leveringstiden er kun 2-4 hverdage og fri fragt kan fås ved køb over 599kr  

Ypsomed - MyLife

Diabetes patienter kan stå overfor fysiske og følelsesmæssige udfordringer hver dag. Dem hjælper schweiziske medicinske virksomhed Ypsomed med at tackle. Et af Ypsomed produkter er MyLife. 

Det afspejler høj kvalitet og pålidelige produkter, der tillader patienten at administrere sin egen medicin på en sikker og enkel måde. MyLife penkanyle, teststrimler og lancetter er både enkle og nemme at bruge, så det øger egen omsorg og giver den bedst mulige livskvalitet.