2 Munchy Seeds | Køb Frø & Kerner til enhver lejlighed | Mecindo.dk

Munchy Seeds


Viser 1 til 21

Munchy Seeds

Munchy Seeds er udviklet for at lave lækre, nærende snacks, man nemt kan snacke af i løbet af dagen.

Hvert af de dejlige frø og kerner du finder i Munchy Seeds er fyldt med naturlige næringsstoffer såsom

  • protein
  • fibre
  • jern
  • zink

Du kan med fordel drysse dem over din morgenmad eller frokost, putte dem i en suppe eller gryderet eller bare spise dem som de er. Dit valg.

Alle Munchy Seeds frø og kerner er gluten, hvede og gærfrie og indeholder overhovedet ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

Munchy Seeds egner sig til vegetarer.

Hvordan startede Munchy Seeds?

Det hele startede for mere end 25 år siden i New Zealand hvor grundlæggerens bedstemor tilbage i tiden, altid havde lavet denne specielle blanding af ristede frø og kerner, som hun havde fået børnene til at spise. Børnene var vilde med dem, og bedstemoderen var glad, fordi hun havde fået ungerne til at spise noget næringsrigt mad i stedet for kun at spise slik og kager.

Hvem kan nyde Munchy Seeds?

Munchy Seeds er et sjovt, lidt kejtet produkt. Fordi frøene og kernerne smager så godt, kan de spises af alle, de skal bare ikke tages for seriøst. Børn elsker dem især, da de selv kan få lov til at snack-spise dem.

Hvilke varianter findes der?

Først og fremmest kan man få Munchy Seeds i forskellige størrelser. De har fundet ud af at lave dem i små portionsposer, så man nemt kan have dem med i tasken, eller bruge dem som portionsstørrelser.

Derudover kan man også få Munchy Seeds i forskellige smagsvarianter. Eksempelvis kan man få forskellige frø og kerner der er ristet i honning, eller man kan få dem med chili. Derudover har de også tilført nogle lækre syndige udgaver med chokolade og tørret frugt.

Check selv udvalget ud, og lad dig blive fristet af de forskellige smagsvarianter.