2 Mumma Love Organics, Køb online hos Mecindo.dk
Mumma Love Organics

 

Mumma Love Organics er en familieejet britisk virksomhed, der har en særlig passion for at fremstille produkter, som har en beroligende og behagelig virkning på din baby. Her på siden finder du et udvalg af økologisk olie til bad, olie til babymassage, aromaterapi og beroligende balsam.

Babymassage øger dit barns velvære

Mumma Love Organics  Baby Oil Massage er til, når du ønsker at give din baby en behagelig kropsmassage. Gør det f.eks. til en daglig aftenrutine at give din baby massage før sengetid, og babyen vil hurtigere falde til ro. Babymassage er en måde at knytte bånd mellem baby og forælder, ligesom babymassage kan afhjælpe problemer med forstoppelse og kolik. Massageolien er et naturligt produkt, som er lavet af morgenfrueolie, og som hverken indeholder parabener eller silikone, og olien er blid mod din babys hud.

Duftende olier beroliger din baby

Et aftenbad er en god måde at forberede din baby på, at det snart er sengetid. Fyld badekarret med vand og Mumma Love Organics  Baby Bedtime Bath Wash, som har en skøn duft af lavendel, der vil få dit barn til at falde til ro. Baby Aromatherapy Miracle Oil indeholder en dejlig blanding af kamille og lavendelolie, og når duften breder sig i din babys soverum, vil babyen falde til ro.

Balsam giver lindring til din baby

Hvis din baby har en lille forkølelse, er Mumma Love Organics Breathe Baby Balm et effektivt produkt til at lindre babyens gener. Vælg mellem balsam med lavendelolie, som beroliger og får babyen til at falde til ro, eller eucalyptus, som har en kølende virkning og hjælper med at opretholde babyens sunde vejrtrækning. Breathe Baby Balm giver din baby et større velvære, og babyen får nemmere ved at falde i søvn.