Multi-Gyn Floraplus

Vaginalgel mod bakterier i underlivet

Multi-Gyn Floraplus

Vaginalgel mod bakterier i underlivet

119,95 kr

5x5 ml

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

119,95 kr

Beskrivelse

Multi-Gyn Floraplus er en sikker, naturlig og effektiv behandling for svamp (candida), der arbejder i harmoni med dine krops naturlige flora, ikke imod den. FloraPlus indeholder 40% 2QR, som regulerer pH balance, hvilket gør vagina mere sure og skaber en beskyttende barriere mod skadelige mikrober og bakterier. Den indeholder også selektive præbiotika, der nærer den nyttige lactobaciller som frigiver mælkesyre, naturligt opretholde svagt sur pH i en sund vagina, og forhindrer svamp fra at komme ud af kontrol igen.

Produktbeskrivelse

Regelmæssig brug af Multi-Gyn FloraPlus vil bidrage til at skabe et sundt vaginal miljø, hvor de optimale flora vil blive opretholdt i perfekt balance. Multi-Gyn FloraPlus kommer i 5 bekvemme engangsrør, og kan anvendes som et intensivt 5 dage forløb mod svamp eller anvendes hver 3-5 dage som en forebyggende behandling for at holde din vaginale flora i perfekt balance.

  • behandler og forhindrer vaginal svamp (candida)
  • lindrer kløe, svie, rødme, hævelse og irritation
  • re-balancerer vaginale flora
  • gendanner den optimale pH balance i vagina
  • indeholder præ-antibiotika for at stimulere væksten af sunde bakterier, Lactobacilli
  • indeholder ingen kemikalier, parfume, konserveringsmidler eller parabener
  • er bio-aktiv, sikker og naturlig

Multi-Gyn Floraplus indeholder ingen konserveringsmidler, ingen kemikalier, ingen ingredienser af animalsk kilde, så giver dig den sikreste, blideste men mest effektive behandling, der virker med din krop, ikke imod den. Farven på Multi-Gyn kan variere hver specifik batch. Dette har at gøre med den vigtigste naturlige stof, 2QR-kompleks, som er afledt af Aloe planten. Aloe er et naturprodukt, og afhængigt af tidspunktet for høsten, mængden af solskin og regn, Aloe gel (2QR-kompleks) får en bestemt farve. Derfor kan produktet have en anden farve, der varierer fra transparent for lys-mørk ravgul. Forskellen i farve påvirker ikke effekten eller produkternes sikkerhed.

Instruktion

Multi-Gyn Floraplus: Behandling af skedesvamp: Brug 1 tube dagligt lige før du går i seng, 5 dage i træk. Forebyggelse af skedesvamp: Brug 1 tube hver 3. dag for at stimulere mælkesyrebakterier og opretholde naturlige pH balance. Til brug efter antibiotika: Brug 1 rør til sidste 2 dage af kurset og fortsætter de følgende 3 dage. Multi-Gyn Floraplus er ikke en anti-mykotisk lægemiddel. I tilfælde af vedvarende eller tilbagevendende problemer bør du altid kontakte din læge. Multi-Gyn Floraplus kan anvendes under graviditet eller amning og er sikker at bruge med kondomer. Du bør altid kontakte din læge, hvis du tror, du kan have en vaginal infektion under graviditeten.

Advarsel

Du bør altid nøje læse alt produktets emballage og etiketter før brug

Aktive ingrediens

Bio-Fem FloraPlus er et naturprodukt, der er baseret på bio-aktive 2QR-kompleks i kombination med præbiotiske komponenter såsom aminosyrer og vitaminer. Den unikke formulering har ingen hormoner og ingen ingredienser af animalsk oprindelse. Den har ingen skrappe kemikalier eller duftstoffer og er sikkert og uskadeligt. Aktive ingredienser: Galactoarabinan Polyglucuronic Acid Crosspolymer *, Monosaccharider, aminosyrer, vitaminer. 2QR: patenteret bio-aktive polysaccharider afledt af Aloe Barbadensis indre blad gel ved molekylær filtrering proces.

 

Produktinformation

Mængde 5x5 ml
Producent Multi-Gyn
Produktnummer 34311
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på