MiviTotal


MiviTotal - Mineraler og vitaminer til din hverdag
 Mivitotal er et alsidigt og nøje sammensat sortiment af tabletter, som kombinerer vitaminer og mineraler i høj kvalitet. Mivitotal gør det simpelt at få mere sundhed ind i hverdagen. 

Sortimentet henvender sig bredt til kvinder og mænd, børn og teenagere samt seniorer - og favner dermed hele familien. Alle varianter er specifikt tilpasset de varierende behov, vi oplever gennem livet.

Serien består af multivitaminer, kombinationer af vitaminer og mineraler til specifikke behov samt livsstilsprodukter. Alle tabletter er i en form og størrelse, der gør dem lette at indtage og med kun 1 tablet om dagen er det let at få den daglige dosis.

Bæredygtig emballage
Tabletserien leveres i en farverig og appellerende emballage, fremstillet af plantebaseret plast lavet på sukkerrør. Den grå plast kan genanvendes og emballagestørrelse tilpasset indhold for at minimere overflødig emballage og luft. Der 90 tabletter i en dåse, svarende til 3 måneders forbrug.

Mvitotal Plus – den flydende vitaminpille
Ud over tabletterne findes Mivitotal også i en flydende variant, Mivitotal Plus. Produktet er helt enkelt en ”flydende vitamin- og mineralpille”. Mivitotal Plus henvender sig især til personer, der har vanskeligheder med at sluge piller (f.eks. børn, ældre), men kan bruges af alle, der bare synes, at flydende produkter fungerer bedre for dem.

Produktet er let at indtage (1-2 gange dagligt) og kan eventuelt blandes med vand, juice eller saft. Er også god i en smoothie, hvis man foretrækker det.