2 Minvita helsekost | Køb nemt superfoods online hos | Mecindo.dk
Minvita

Minvita er et engelsk selskab dedikeret til at forske i og source 100% naturlige, sunde fødevarer og skønhedsprodukter fra hele verden. Vi er overbevist om, at naturen giver os  alt det vores kroppe har brug for med frugt, grøntsager og urter, som indeholder alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffe.

Minvita's Etik, Bæredygtighed & Økologi

  • Økologisk
  • Bæredygtigt
  • Med omtanke for lokalmiljøet
  • Velsmagende
  • Høj kvalitet

Hvorfor ty til kunstigt fremstillede produkter, når der findes et naturligt, økologisk alternativ? Hos Minvita, gør de sig umage for at sikre, at produkter, der bærer Minvita logoet er høstet på en bæredygtig måde for at sikre produktionen ingen indvirkning har haft, på det lokale miljø.

Minvita består af et dedikeret og passioneret team som tager en stor ære i det arbejde, de gør. Ved at vælge Minvita produkter, vil du få det allerbedste, naturen har at tilbyde.

Produkter fra Minvita

Her på siden, kan du finde et småt, men godt udvalg af nogle af Minvita's bedst sælgende produkter. Udvalget går fra superfoods til ris, til supplerende tabletter. Som sagt er alle produkterne økologiske og etisk dyrkede.

Superfoods

Superfoods er et term der bruges om fødevarer som har en utroligt god ernæringsmæssig profil. Disse fødevarer indeholder så mange vitaminer og mineraler at mange af dem ved give dig et større overskud og energi. 

Et eksempel på superfoods, kan være acai bær . Acai bær har et utroligt højt indhold af antioxidanter, som både vil hjælpe din hud med at regenere men også beskytte dine celler mod de farlige frie radikaler. Derudover har disse vidunderbær også et højt indhold af fibre, som er godt for fordøjelsen, og som vil hjælpe dig med at føle dig mæt, i længere tid.

Ris

Se også Minvita's unikke udvalg af Økologisk GABA Ris som er lavet af thailandske jasmin og sort fuldkorns ris, der er naturligt spiret (spirede), så det er nemmere at optage næringsstofferne i risene.