Finger/mini vibrator

Små og diskrete vibratorer.

En finger vibrator er en lille, mere diskret vibrator, som du nemt kan have med dig i tasken. En finger vibrator sættes - som navnet antyder - fast på fingeren og bruges hovedsageligt til at stimulere klitoris og området omkring klitoris. Finger vibratorer fås både som helt små hætter til fingrene og som lidt større stykker legetøj. 


Viser 1 til 24

Finger/mini vibrator

Brug din finger vibrator til både afslapning og intimitet

Brug en finger vibrator til dejligt forspil både på klitoris og penis og omkring jeres huller - det er pirrende, og gør jer klar til dejlig hed sex efterfølgende. En finger vibrator kan også anvendes til massage på kroppen, både i intime stunder, men også til afslapning og afspænding, hvis du trænger til lidt massage efter en lang dag på job.

Køb nemt og diskret din foretrukne vibrator hos Mecindo.dk

Vibratorerne og alt andet sexlegetøj, som du køber hos Mecindo, er fra kendte producenter, og de fleste produkter er fremstillet i gode materialer, som ofte er både allergi- og miljøvenlige. Alle produkter afsendes, så snart ordren modtages, og ankommer hos dig i neutral indpakning, så ingen andre end du ved, hvad der gemmer sig i pakken.