2 Milton, effektive produkter til personlig hygiene - Mecindo
Milton

Hos Mecindo.dk går vi lige så højt op i bit barns sundhed og velvære som du gør. Derfor kan vi trygt præsentere dig for Miltons produkter. Virksomheden bag Milton er Laboratoire Rivadis. 

De dedikerer sig fuldt ud til beskyttelse af spædbørn og familier ved at udvikle miljøvenlige hygiejne produkter til alle aldre, med en medicinsk godkendelse. Alle Miltons produkter er fremstillet af høj kvalitet. Produkterne er klinisk fremstillet, de beskytter mod bakterier og de er sikrer at bruge omkring dit spædbarn.

Hvorfor sterilisere?

Amme udstyr, der ikke er blevet ordentligt ren gjort kan være en smittekilde for dit barn og mælk er det perfekte miljø for at bakterier kan vokse. 

En grundig rengøring og sterilisering af ammeudstyr hjælper dig med at beskytte, helbrede og pleje din barn. Miltons produkter er en sikker og effektiv måde at beskytte spædbørn fra sygdomsfremkaldende bakterier i deres mest sårbare år.

Ingen opvask

Det er ikke altid du har tid eller ikke mindst lyst til, at hele tiden skulle vaske alt dit barns legetøj, sutter, sutteflasker og andet op. Der er ting du hellere vil bruge tiden på og det ved vi hos Mecindo.dk. Med Miltons steriliserings produkter slipper du for opvasken. 

Du kan sterilisere brystpumper, sutteflasker, sutter, legetøj af plastik, tallerkener, skåle og bestik i plastik og andet udstyr, ved blot at lægge udstyret i blød i 15 minutter.

Rene sutter på farten

Dit barn taber sutten mange gange på en dag. Nu kan du rense og sterilisere sutter hurtigt og nemt, når du er ude. Med en Milton Mini ved hånden, skal du blot fylde den vandtætte beholder op med vand og tilføje en enkelt Milton Mini Sterilisering Tablet. Efter kun 15 minutter er sutten steriliseret og klar til brug med det samme. 

Milton Mini har en smart rem til din barnevogn, så du altid er sikret en steril sut ved hånden. Prøv også lMilton solo Travel når du skal på længere ture og rejser. Miltons produkter er praktiske på farten.

Det er nemt og overskueligt at bestille produkterne på Mecindos webshop, leveringstiden er kun 2-4 hverdage og fri fragt kan fås ved køb over 599kr