Mill & Mortar

Er du vild med at lave mad? Krydderierne fra Mill & Mortar er til dig der kan lide smag, duft og god kvalitet. Uanset om du sværger til traditionelle madretter eller kan lide at eksperimentere, er Mill & Mortar det rette valg når det kommer til krydderier. Læs mere om Mill & Mortar her og bestil online i dag.


viser 1 til 48 af 98 (3 sider )

Hvem er Mill & Mortar?

Mill & Mortar blev grundlagt i 2008 af Iben Büchert og har i dag hjemme i Vedbæk her i Danmark. Når Mill & Mortar producerer krydderier, er der nogle elementer de især mener skal skinne igennem:

  • Krydderierne skal se ud, smage og dufte som da de blev høstet
  • Produktionen, herunder høsten må ikke påvirke naturen, miljøet og dyrelivet
  • Produkterne skal være unikke og fortælle en historie

Krydderierne fra Mill & Mortar er økologiske, fair trade og sporbare. Og så er de selvfølgelig af meget høj kvalitet. Når krydderierne høstes, sker det ved håndkraft, ligesom de sorteres og pakkes manuelt. 


Krydderier fra hele verden

Mill & Mortar krydderierne findes i forskellige varianter, og for at gøre det lettere at vælge, finder du både basiskrydderier, krydderiblandinger, krydderurter, salt og peber. Basiskrydderierne er nemme at kende, da de indgår i serien ”Mill & Mortar Winter Larder”. Serien består af klassiske og eksotiske krydderier, og kan bruges i al slags madlavning. Krydderierne kommer primært fra Sri Lanka og har en utroligt delikat smag, duft og farve.

Vil du gerne have krydderiblandinger skal du vælge ”Mill & Mortar Fusion”, der som navnet hentyder til, er lækre krydderier blandet sammen. Nogle af blandingerne kender du sikkert i forvejen, men du vil med garanti også støde på nye og spændende blandinger. 

Krydderurter finder du serien ”Mill & Mortar SOLSTICE”, som består af klassikere og skønne eksotiske krydderurter, spiselige blomsterblade samt tang fra havets urtehaver. 


Find dine favoritkrydderier her

På mecindo.dk finder du alle dine favoritter – og mange nye krydderier der kan kæle for dine smagsløg. Du finder både de velkendte krydderier som salt, peber, chili, timian, cayenne, ingefær og oregano

Vil du gerne prøve noget nyt, kan du f.eks. prøve Mill & Mortar Flaming Dust som er en blanding af fennikel, ingefær, lakridspulver, stjerne anis, chili, oregano, røget paprika og cayenne peber. Tilsammen udgør krydderierne et utroligt lækkert grillkrydderi. Det er derfor heller ikke uden grund, at Flaming Dudt vandt første pladsen ved DM i BBQ i 2013. Desuden er Flaming Dust økologisk.

Du kan også prøve de populære:


Køb Mill & Mortar krydderier på mecindo.dk

Gå på opdagelse mellem mere end 90 krydderiprodukter fra danske Mill & Mortar, og køb dine favoritter til billige priser her på mecindo.dk.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul